czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 http://kulturanawidoku.pl/produkt/s-t-a-l-k-e-r-zew-prypeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Można podać czasowy email (godzinny)? EDIT: Na stronie źródła (muve.pl) jest za 27,99zł ._. a zapowiadało się granie na oryginale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Podaj zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pytanie nooba, jak to "kupić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Podajesz swój email przychodzi ci kod wraz z linkiem zakładasz konto na muve (jeśli go nie masz) dodajesz do koszyka stalkera wpisujesz (kod promocyjny -100%) ściągasz mov downloadera to wszystko :D Cd-key masz w twoim profilu na move "Moje gry do pobrania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jestem na kroku "Dostawa i płatności" co mam zrobić? niejestem pełnoletni. etni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wybierz płatność digital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Instrukcja-Podajecie swojego meila. -Na meila przychodzi link do strony i kod promocyjny . -Wchodzicie przez link na stronę, zakładacie konto jeśli nie macie na muve.pl. -Dodajecie grę do koszyka po wejść w koszyk pod wartością koszyka dodajecie kod promocyjny i klikacie wykorzystaj kod w tym momencie wartość koszyka powinna wynosić 0zł. -Klikacie zakończ zakupy, dalej klikacie na opcje przelewu i zaznaczacie darmowe przelewy i klikacie dalej aż wam nie zatwierdzi,że dodało wam grę do konta muve.pl . -Uwaga Gra nie jest na steam można ją ściągnąć tylko za pomocą programu muve downloader dostępnego na stronie muve.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzięki już się pobierać zaczyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Proszę bardzo :sweat: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pobiera się, lecz wolę się upewnić czy wszystko dobrze zrobiłem przed pobraniem. Jeśli ktoś mógłby zobaczyć czy wszystko zrobiłem dobrze, tutaj screen http://scr.hu/1ib2/npy18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wszystko ok gra by się nie pobierała gdybyś coś źle zrobił, wszystkie serwisy w których pobierasz zakupione rzeczy wymagają przedpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja jestem zielony w sprawach płatności, dziękuję za wyjaśnienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi