emelek Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CTexture::Load[error]File : ..xrRenderSH_Texture.cpp[error]Line : 216[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open video streamstack trace:0023:698B463F xrCore.dll, xrDebug::fatal()Ponoć to problem z codekami, ale próbowałem instalować nowe, instalowałem też ponownie xdiv dołączony do moda, instalowałem od nowa grę (oczywiście z patchem 1.3002) i cały czas to samo, przy wczytywaniu tekstur do labu pulpit. Może ktoś podpowie konkretnie jakiego codeka mam zainstalować, albo co z tym zrobić ??? Dzięki za pomoc.. Logi wstawiamy w code !! @Allen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja polecam Ci zainstalować, XP Codec Pack. Pomimo tego iż jest przeznaczony tylko dla Windowsa XP, hula również na viście (mi chodzi, vista x32). Wtedy Lost Alpha Tobie odpali, mi działa, niemam wylotu z powodu kodeków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emelek Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Niestety nie pomogło, ale dzięki za chęci... Oczywiście to tego momentu wszystko mi śmigało bez problemów, dopiero po rozmowie z doktorem wylot. Autosave się zapisał, ale przy próbie wczytania wylatuje. Wczytanie zapisu przed rozmową z doktorem też nic nie daje, bo po filmiku zaczyna się wczytywać nowa lokacja i przy wczytywaniu terstur bum na pulpit :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Spróbuj tego patcha zainstalować http://stalkerteam.pl/topic/6694-patch-13002-rozpakowany/ od apg2312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emelek Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Jesteś wielki !! Pomogło, jadę dalej :) :) Podziękowania Allen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts