gawron Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Myślę , że wystarczy jedno miejsce , gdzie można umieszczać kalendarze na kolejne miesiące , a nie co miesiąc zakładać nowy temat .Kalendarze na sierpień 2014 : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A po co komu Sierpień 2013 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Faktycznie , to dla tych , Którzy chcą poczuć o rok młodsi i grafika fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zawsze aktualne kalendarze na : http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?board=24.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Holligans nie poprawiaj/czepiaj się innych, zacznij od siebie i ... 1888 polecam się zapoznać z ekipą/rodziną O,hooligan. A grafika fajna na kalendarzach ;). p.s. znajdx kalendarz z wielkooka blondynką ;). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Niedługo już wrzesień . Nie mogę oprzeć się wrażeniu , że grafika tego kalendarza sięga dalej niż Zona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Hmm,mam nieodparte wrażenie że to wsch.Ukraina.Ale plusik leci;-) Pozdrawiam. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam wrażenie że na pierwszym planie z lewej strony jest sam prezydent federacji rosyjskiej :D kalendarzyk świetny idzie na pulpit :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Niech kolejny odmierza dni . Jeszcze jeden na wrzesień . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 I znowu jesień . Las zmienia kolory , ma inny zapach , poranne mgły , jak śpiewał Kuba Sienkiewicz "liście lecą z drzew" . Nie wiedzieć czemu ,ale lubię ten czas . niech będzie jeszcze jeden ; Jeszcze chwila i będzie listopad . Szkoda października , szkoda kolorowych liści i słońca październikowego . Październik z kolorami , poranną mgłą i babim latem , to ja wolę bardziej niż miesiąc maj .Zaczęły ukazywać się kalendarze na listopad miesiąc szczególny . Na starość robię się jakiś sentymentalny , przedstawiam fragment wiersza Marii Pawlikowskiej Jasnorzewskiej ; Ucięte złote ręce lecą z wysokich klonów spadają przez mgłę białą w szarzyznę dróg, zagonów... Czerwony kat Październik idzie przez las przez łąki, przez pola i przez ściernik, i wszystko co jest życiem, jasnością, barwą, wonią, dojrzawszy, niszczy krwawą katowską swoją dłonią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jesień, jesień zycia i coraz mniej jest do ukrycia. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kolego , tak myślę , że masz chyba rację . Kolejne kalendarze na miesiąc listopad : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ten pierwszy jest fajny, wydrukowałem go sobie.Myslałem o koncepcji kalendarza kartkowego, np. 12 kartek z miesiącami w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Już niedługo będziemy przystrajać drzewko . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 1 pkt. za kalendarzyk nr 1, czyli ja kiedys na spacerze z dzieciakami. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi