Hrothgar Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Hej wam, mam wersję Stalkera z CDA, niestety, mimo wszystkiego ściągniętego jak trzeba, zainstalowanego, mod nie odpala. Po włączeniu nowej gry pojawia się na chwilę ekran ładowania i tyle, grę wywala. Edytowane 27 Września 2014 przez Hrothgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Podaj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Nie ma. Wywala bez loga. Z tego co się rozczytałem- muszę mieć płytę Stalkera. Więc ściągnę sobie obraz, mam oryginał to wszystko jest legalne. Bardziej mnie martwi jak to też nie zadziała...FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'wpnarmaak74ak74' stack trace: To chyba to, dziwne, myślałem że wszystko ściągneło się jak powinno. Pytanie jest: skoro z moda wycina się weapons, zanim instaluje się resztę poprawek i spolszczenie, który z nich jest spartaczony czy źle ściągnięty. Edytowane 27 Września 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Skopiuj jakiś plik tekstury , zmień jego nazwę na "ak74" i wrzuć do wpnarmaak74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ok, od początku... To trzecia próba odpalenia moda. Wypakowywuję ten mod trzeci raz, i widzę , że nie wypakowywuje się kompletnie! Z Uptade final nie wypakowały się całe foldery, o co chodzi? Czyżby był walnięty folder zip?Nie wiem, wypakowałem go ręcznie, często plik po pliku i odpaliłem grę. Problem pozostanie dla mnie zagadką... Edytowane 27 Września 2014 przez Hrothgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam wszystkich mam ten sam problem i wywala mnie z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : ParseFile [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 48 [error]Description : XML file[$game_config$] parsing failed. Can't find include file:[ui\ui_custom_msgs_doc_viewer.xml] stack trace: może ktoś coś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Odpalam - wszystko ok. Nowa Gra - wywala z czymś takim: [error][ 87] : Parametr jest niepoprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Przed chwilą postawiłem ta wersję: Wszystko działa. Postaw moda jeszcze raz i pamiętaj, że podstawka ma być w wersji 1.0004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Stalker jest właśnie zdegradowany do 1.0004, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czy możesz zrobić zrzut ekranu jak wygląda u Ciebie zawartość katalogu z modem po instalacji. Tam gdzie jest bin i gamedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Przełącz: Widok -> Szczegóły i wstaw zrzut jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Tak jak myślałem.. Nie wiem czy jest to jedyny powód wylotu ale masz źle zrobioną zmianę wersji podstawki do 1.0004 Pobierz paczkę: https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZIo6l7ZR7uBFaPvJ34qh1IT37uI24rwE6GX Ze swojego katalogu z modem przenieś (nie kopiuj) w inne miejsce katalog bin i plik fsgame tak żeby ich tam nie było i żeby nie nadpisywać plików. Wypakuj moją paczkę do katalogu z modem i daj znać czy pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Paczkę do degrada posiadam od Kpuc'a, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, a jednak. Mimo to, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czyli nowa gra rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Teraz nawet się nie chce uruchomić. Jedyne co się zmieniło ten obrazek wczytywania ze standardowego na ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Napisz skąd masz podstawkę moda? GOG STEAM czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 podstawkę mam ze steama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Najlepiej jest mieć wersje pudełkowe. Wrzucam na mój host wersje podstawki której ja używam. Udostępnię Ci linki i postawimy moda jeszcze raz. Tym bardziej, że mod jest wart ogrania Z tym, że upload mam wolny potrwa to około 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mam czas, z chęcią poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Pobierz: https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZn4El7ZWe7OUjW1NUy1q9GLh38A9RTY9k2X https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZx4El7Zq2kIi3sEmVBm446GlhchF4bVWENy https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZl4El7ZJ8qpnWS2RMfhs66WHwF2hmb9haNk To jest SoC w wersji 1.0006 PL Utwórz w dowolnym miejscu folder (nazwa według uznania) Paczki są ponumerowane i w takiej kolejności wypakuj do tego nowego folderu. Sprawdź czy podstawka się uruchamia i daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 @OldMan działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Teraz skasuj z folderu z modem katalog bin potem pobierz paczkę: https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZpnEl7Z6Q5CW0eKunJN9EnjG5fUkVoVE9ay i wypakuj do katalogu z grą ze zgodą na nadpisanie plików. Odpal podstawkę i okienku menu powinieneś zobaczyć wersję 1.0004. Jeśli będzie ok możesz zrobić sobie kopię podstawki w tej wersji w dowolne miejsce może się jeszcze przydać. Zaraz będziemy stawiać moda. Ja pobrałem z namiarów z: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Ja posiadam tę wersję, ale to raczej jest to samo, tylko bez Autumn Amora 2. Teraz wszystko działa jak należy! Wielkie dzięki Edytowane 15 Lutego 2019 przez Orest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi