zbych Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 WitamCzy ten Nadprzewodnik (o którym mówi Tropiciel) znajduje się w tym samym miejscu jak podane w poradniku do TS2 ? Jeśli tak to mam problem bo nie mogę go w tym miejscu znależć. Wiem że mam go szukać pomiędzy 1:00 a 2:00 w nocy ( i tak robię, poszedłem zaraz po wżięciu tego questu i nic) i mam na to kilka dni. Jakaś rada ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Jeśli nie ma go w tej radioaktywnej dolince na prawo od wejścia na Magazyny, a zamiast niego jest Sprężyna, to pobiegnij do helikoptera przy barierze. To alternatywne miejsce spawnu.A przy okazji. Szukając dokumentów w rozwalonym transformatorze na bazie, gdy ich nie widać, biegniemy do tunelu. W głębi, na zawalonej części z prawej strony jest też drugie alternatywne miejsce spawnu. A było o tym już w http://stalkerteam.pl/topic/4130-instrukcja-do-minigana-amulet-drakon-przewodniki/#entry74567I o innych problemach też. Edytowane 31 Października 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Niestety ale przy śmigłowcu też go niema (może muszę odczekać dobę bo zaczołem questa o jakieś 1:24, może za wcześnie i pokaże sie póżniej) a w tej dolince radioaktywnej jest Rubinowa Sprężyna. Może jakiś screen z położenia tego artefaktu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Możliwe, że jeśli rozmowę o nim zacząłeś w terminie szukania, to będzie następnej doby. Przypomnij sobie, w których miejscach na MW występuje silna radiacja. Jeśli nie będzie go w dolince i przy helikopterze, podejdź wyżej pod skały, tam też może być. I w każdym miejscu ustronnym z radiacją. Nie pamiętam w którym momencie grania go znalazłem, więc screena nie jestem w stanie zrobić. A lokacja MW, nie jest znowu taka wielka. Zrób zapis tuż przed 1 w nocy, przeszukaj jedną część lokacji. Jak nie będzie i czas się kończy, to wgraj ten zapis i szukaj w drugiej, innej części. Moja przygoda z TŚ2 UF skończyła się na pierwszym zakończeniu. A sądziłem, że zrobiłem wszystko jak należy. No cóż. Powtarzał na pewno nie będę. Edytowane 1 Listopada 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki znalazłem go. Odczekałem dobę i jest. Był w tym samym miejscu co w poradniku do ts2, czyli w tej dolince.Dzięki i pozdrawiam. Edytowane 1 Listopada 2014 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi