Junx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Coś wydaje mi się, że chodzi o plik particle.xr a w jakiej sytuacji masz ten błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drednot666 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiesz co najpierw pojawiał mi się kiedy miałem zadanie dogonić Kła i zostałem obrabowany. Ale pojawiał się dopiero po jakimś czasie. Ze względu na to, że był to środek nocy przespałem się do rana, ale wcześniej zrobiłem zapis. Kiedy rano się obudziłem, przebiegłem kilka metrów i błąd. Później wczytywałem grę, ale już nie korzystałem ze śpiwora i błąd pokazywał się znów w tym samym miejscu. Co ciekawe kiedy wczytałem autosave i znów dałem się obrabować, żeby kontynuować grę, błąd się nie pojawił. Dopiero kiedy ruszyłem na Agroprom błąd powrócił zaraz po tym kiedy pijawka porywa jednego z żołnierzy powinności podczas marszu do bazy. Tutaj już wczytanie autosave nic nie dało, błąd pokazuje się cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Poczekamy na gawrona on był już w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drednot666 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) W porządku. Ale ciekawi mnie to, bo drugi raz gram w tego moda. Wcześniej go nie przeszedłem, ale musiałem go wyrzucić z pewnych względów. Jednak wtedy doszedłem nieco dalej niż tym razem i nie miałem tego błędu co teraz. Dziwnie to dla mnie, nie wiem od czego to zależy. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Drednot666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Też nie wiem. Gawron doszedł do szpitala i nie miał błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mógłby go ktoś wrzucić na torrenta ? Już tak długo szkuam idealnego moda do CS'a i chyba znalazłem ale czas ściągania to 2 dni i do tego jeszcze zawsze może w każdym momencie zerwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ale czas ściągania to 2 dni i do tego jeszcze zawsze może w każdym momencie zerwać.Kurcze, to co ty masz za internet, przesyła ci dane gołębiami pocztowymi. ;) Z ciekawości sprawdziłem i z yandeksa pobrało w 10min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kolega wyżej ma racje Janek w porach nocnych słabo ciągnie wiem po sobie. Jak masz jak ściągnij rano badz w ciagu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tylko że z torrentów to zadupca jak szalony :D. 10GB potrafi się ściągnąć w 1h, tu właśnie nie wiem o co chodzi czemu tak wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Janek już tak ma. Spróbuj teraz pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 A jak pobierasz? Skopiowałeś na swoje konto i ciągniesz czy pobierasz z linka? Ja polecę założyć konto i dać save to account. Wtedy pobieramy i będzie szybsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zrobiłem to co napisałeś i to samo... zlitujcie się i dodajcie ktoś to na torrenta, błagam bracia stalkerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja niestety nie mam możliwości wysłania na torrenta, za słabe łącze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pobrałem będę testował. FATAL ERROR[error]Expression : data[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader[error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreFS.cpp[error]Line : 541[error]Description : c:program filesdeep silvers.t.a.l.k.e.r. - clear skygamedatalevelsmarshlevel.cform[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. Przy tworzeni nowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Szczere powiem, że nie wiem skąd to masz, ale widze to pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wywaliłem folder shaders i nic zmniejszyłem ustawienia zmieniłem na oświetlenie dynamiczne i też nic. Może mam za słabego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Może źle się pobrało. Pobierz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Kończy mi się limit internetu i nic z tego ma razie,.czy ma do tego to czy wersja gry z cdaction . Edytowane 22 Stycznia 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie powinna. Pudełkowa jak i z CDA wersja jest na patchu 10, więc nie powinno być problemu. Masz wersję build + patch czy wersje 2.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wersję 2.1 możliwe że mam za słaba grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A jaką masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 GF9400gt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Powinna dać radę. Wywal cały folder marsh z level i zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dalej to samo a może chodzi tu o skrypty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nie, tu chodzi i mapę skrypty tutaj nic nie mają. Nie wiem czemu masz taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi