Anatolij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuję za szczere chęci kolego@Junx ale dam sobie spokój przynajmniej na razie. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie mam pojęcia gdzie leży przyczyna. Może za jakiś czas pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Chyba koniec z Clear Sky dla mnie.Na Wysypisku szukałem kopaczy, potem jest obrona na skałach przed ślepymi psami. Po obronie i obelgach wywala się gra. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript_engine.cpp [error]Line : 180 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear skygamedatascripts_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil) Wielka szkoda bo dobrych modów do tej części tyle co kot napłakał. EDIT widzę, że ktoś miał wcześniej ten błąd i wkrótce natyka na następny...Fajnie się grało mimo wszystko, szkoda że wyszło tak z dyskiem... Edytowane 25 Stycznia 2015 przez ZapomnialemLoginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zabij go, zadanie zostanie zaliczone i gra pójdzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Może wam się wydać że strasznie nudzę, ale ja nie mam jak tego moda załatwić ja z torrenta. Próbowałem ściągać z tego serwera już kilka razy ale zawsze 5-10h pobierania. Proszę was bardzo, dajcie ktoś torrenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) https://yadi.sk/d/NwstdFBWeL2G9Spróbuj stad. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Udało mi się, zainstalowałem, pograłem i stwierdzam że jest cholernie łatwy, tak ma być? Już w kordonie miałem 150tys rubli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A jaki masz poziom trudności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus136PL Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 No zawsze najwyższy, we wszystko tak gram, dla mnie gry mają stawiać wyzwanie i być ogólnie nie do przejścia, bo bardzo lubię się męczyć i jest satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Junx. Co się stało z Hybrydą? Podobno dysk ci padł i straciłeś wszystkie pliki... (moddb) Dobra nie ważne tamten post był z Grudnia jeszcze.A są jakieś dobre wieści? np. nowy update. Edytowane 15 Marca 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Na razie nic nie planuję, może jakoś uda się odzyskać dane ze zdechlaka to może coś będę działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Coś słyszałem że w jednej firmie rozkręcają dyski, przekładają płyty z uszkodzonego do działającego i wszystko powinno działać.Ale nie wiem czy to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ja mam problem w agropromie gdy chce porozmawiać z mitajem widzę pulpit tak samo mam gdy chce porozmawiać z mechanikiem w bazie powinności :/ wie ktoś jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Daj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) tutaj log:xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:Program Files (x86)Deep SilverS.T.A.L.K.E.R. - Clear SkybinxrCore.dll" at 0023:1001B944, xrDebug::backend()+164 byte(s) mam jeszcze niewielki problem z oświetleniem i jakieś anormalne drzewo Edytowane 25 Marca 2015 przez SEB2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Anormalne drzewo jest granatowe, czyli nie ma tekstury ;) To oświetlenie to wina pogody, lub Twojego sprzętu. Loga z bugtrapa, czyli z tego okienka co wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 a co wynika z tego loga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To że będę mógł sprawdzić co jest przyczyną witania pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No to daj ten log to sprawdzę i powiem czemu wywala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dysk poszedł do kolegi znajomego, może coś uda się odzyskać. Może chociaż starą wersję jakoś dam radę... Wiem, że można ściągnąć, ale muszę wiedzieć czy ta na kompie była ta sama czy inna bo miałem dwie pod tą samą nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 tutaj log:xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:Program Files (x86)Deep SilverS.T.A.L.K.E.R. - Clear SkybinxrCore.dll" at 0023:1001B944, xrDebug::backend()+164 byte(s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wejdź do dokumenty publiczne i tam powinieneś mieć folder STCS lub coś. Wejdź tam, skopiuj ostanie linijki po stacktrace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ogłoszenie Parafialne: Mam info na temat dysku niestety, ale... MAM DANE :D Wszystkie dane udało się odzyskać, szczęście w nieszczęściu akurat pliki ze Stalkera zostały nie uszkodzone, fakt trwało to dobre ponad dwa dni (coś koło 50 godzin non-stop), ale udało się. Ogarnę się z plikami co do czego i jakiś update będzie, można się spodziewać informacji za tydzień bądź na tygodniu. Na ten czas czekam na update AO 1.1 do CS. PS. Macie jakieś pomysły to napiszcie, może coś się uda :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 pewnie mam takie błędy bo gram na buildzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi