Wędrowiec Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pomoże mi ktoś w pobraniu pewnej rzeczy ? Chodzi mi o moda do BF2 czy ktoś może go pobrać i przerobić w torrenta ponieważ mój internet ssie .Z góry dzięki ! Linki do partów :https://drive.google.com/file/d/0B7_D_fev38pWclo3RVJ3bENvRXc/view https://drive.google.com/file/d/0B7_D_fev38pWUzBZSFRiTXpYblU/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kurcze jak widzę temat o samej nazwie "pomocy" to łapię za telefon i nie wiem gdzie dzwonić straż, policja czy pogotowie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 heh ... Ale przyznasz że tytuł zwrócił twoją uwagę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pomocy!!! mam dylemat! jak co roku!Czy sylwester/nowy rok spędzic z miła kobieta czy iśc na kolejna potupajke do kolejnego hangaru??? To co otrzymam w noworoczny poranek się rózni w obu przypadkach!!! ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ale teraz na poważnie proszę przeróbcie mi te dwa party w 1 torrent ponieważ mam niezidentyfikowany błąd sieci (strong butthurt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jedyne co ci moge poradzić jako redaktor, bo się na w/w nie znam: Administrator | Staff Leader | Moderator | Mecenas Forum | Opiekun techniczny | Doświadczony tłumacz | Tłumacz | Zasłużony | Opiekun | Tropiciel | Mechanicy | VIP | Redaktor | UżytkownikMoje typy: Moderator, Opiekun techniczny, Mechanicy, VIP, Tropiciel.Zwróc sie bezposrednio z pytaniem/poradą... . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi