raczejtak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mógłby mi ktoś podrzucić zapis gry po pierwszej wizycie w pieczarze, ewentualnie troszkę później? Mam Fatal Error 73 i nijak nie mogę przejść dalej jak za kordon. Skrypty nie ładują się i kiedy łykam lekarstewko nic się nie dzieje. Gram na patchu kumulatywnym z 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zobacz a jakby co to daj znać : jaki mod do jakiej podstawki to może mam. http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=657.msg3122#new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 @raczejtak, nie sądzę by zapis coś Ci pomógł. Jeżeli masz taki problem już na początku rozgrywki, to co będzie dalej. Coś musi być nie tak z instalacją. Może czegoś nie zainstalowałeś. Na Twoim miejscu zainstalował bym wszystko od nowa. @vidkunsen, chodzi o Soliankę + Dopa 14.08 (zobacz na samej górze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczejtak Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Smox być może, chociaż próbowałem przeinstalować, wgrać od nowa Soliankę i mam ten sam błąd. Kolejno: Solianka 19.04 Dopa patch 20.08 patch 3.09 i potem SolPL repack z patchem 08.04.13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie potrafię Ci niestety pomóc. Głupio się przyznać, ale nie grałem w Soliankę z tą dopą i nie wiem jak to zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczejtak Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Spoko. Ogarnąłem. Zamiast czystej Solianki wrzuciłem DMXa spatchowanego i gra hula i bangla. Można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi