tom3kb Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wiem jak to się stało ale Kostia na Wysypisku jest do mnie wrogo nastawiony. Nie wiem, w którym momencie to się stało, na 99.9% go nie postrzeliłem (chyba, że rykoszetem oberwał ;) ) bo w ten sposob chyba można tylko zrobić sobie z npc'a wroga. Nie chcę wertować całego poradnika żeby nie psuć sobie zabawy więc podpytam. Czy Kostia przewija się w innych liniach fabularnych, trzeba z nim gadać itp? Czy ma on tylko tą swoją fabułę ze schowkami? Bo jeśli tak to mogę olać sprawę. Ewentualnie, u Sida można naprawiać stosunki z frakcjami ale czy to naprawi mi Kostię jak tylko on z Samotników jest wrogiem? Nie mam jak sprawdzić bo potrzeba 250tyś, nie wiem czy w ogóle będe miał dialog jakiś jak to nie cała frakcja jest wroga tylko jeden typ. A może można mu jakoś zmienić ten status z wroga na neutralny w pliku jakimś? Edytowane 14 Stycznia 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Za bardzo nie pamiętam ale Kostia występuje tylko w kwestach ze schowkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Pamiętam że miałem tak kiedyś z Kostią, że stał się wrogiem, było to na magazynach wojskowych złapała mnie emisja i schowałem się w domku tam gdzie likwidujemy tego zdrajcę od Lukasza, przyszedł tam i strzelał do mnie, ale wczytałem sejwa i schowałem się gdzie indziej i był normalny, ale na 100% Kostia jest w grze związany tylko ze schowkami, ale na twoim miejscu bym Kostii nie odpuszczał bo jego schowki, a szczególnie teleporty w x-10 są naprawdę świetne. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez carlopapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedzi i pomoc. Popróbuje wczytywania saveów, najgorsze, że nie wiem kiedy to się stało i czy nie nadpisałem już saveów gdy wszystko było ok. Jak nie to pogodzę się z utratą tej linii questów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuPsMeN Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a jaki to mod i stalker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Na samej górze strony na pasku napisane jest, że problem dotyczy Narodnej Solianki do Cienia Czarnobyla :yes: - poza tym Kostia i jego schowki występują tylko w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi