Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Hej witam was !Mam pytanko czy był by kotoś chętny do pomocy przy stworzeniu gry na bazie silnika stalkera bąć innego ? Ja i mój znajomy z gimbazy zaczynamy taki projekt .Gra to będzie FPS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ja to mogę wam jedynie teksty przetłumaczyć i to dokładnie i dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ok zresztą nie wiem czy będziemy to robić nas jest dwóch a ja skołuje trochę modeli do gry ale nie wiemy czy w ogóle się za to zabierzemy ale powiedziałem że poszukam kilku osób w razie czego nie mniej dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Łe od razu wysoko celujecie, "robimy grę". A nie lepiej zacząć od robienia modów lub kampanii do gier, które mają np edytory. Szanse na zrobienie całej nowej gry macie... ;) Eh ten zapał gimnazjalistów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Co kreatywnym trzeba być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Gimnazjaliści mogą być zdolniejsi od czterdziestoletniego Janusza z Mokrej Wsi. Akurat wasz wiek nie jest przeszkodą, ale stawiacie przed sobą poważne wyzwanie. Radzę wiedzieć co robicie i się przygotować, bo wielu takich zapaleńców skończyło z pustym portfelem na placu św. Andrzeja w Katowicach. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Na razie jesteśmy na etapie planowania i gromadzenia zasobów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi