troian Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tą z pendrivem. To jedyna kryjówka tak btw No mi pokazywało dwie, jedna właśnie tam i druga jak dobrze pamiętam to była tam gdzie się wyłączało zwęglacz. No nic dzięki za info :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ten dialog z Przewodnikiem, to brzmiał coś tak "Jak jesteś tym za kogo się podajesz, to wiesz gdzie jest ta kryjówka". I jest tylko jedna. To celowe utrudnienie moda. Niech główka popracuje.Na Radarze Striełok kryjówek nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Celowe utrudnienie moda? On tak gada nawet bez moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troian Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie mam nic modów czysty 1.0005 i gram sobie. Tak z ciekawości już wiem wszystko bo gadałem z doktorkiem w kryjówce tylko dziwi mnie jedno, Jak widać na zdjęciu po rozmowie z profesorkiem dostałem namiary na detektor oraz miejsce jego ukrycia, tylko po za tym zrobiło mi się coś takiego mam cel który nie wiadomo gdzie jest. Tez nie mogę znaleźć informacji gdzie znajduje się ów schowek bo nie pokazuje mi go na mapie. I nie wiem co teraz z tym zrobić, spróbować odnaleźć ten schowek samemu? A jeżeli tak to gdzie go mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) To tak1. Rób wszystko normalnie aż dojdziesz do Prypeci.2. Na tej lokacji jest jeden apartament. Tam jest niezły kombinezon oraz dekoder.Po zdobyciu dekodera wiesz co robić. Idziesz do drzwi i używasz go. Uważaj bo pojawiają się z portalu przeciwnicy z monolitu i atakują cię. Musisz poczekać minutę chyba i bronić się w jednym. Edytowane 19 Lutego 2015 przez litosns 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troian Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Udało mi się uzyskać to zakończenie :-) Teraz sobie będę mógł zagrać jeszcze raz wykonując wszystkie zadania. Dzięki wszystkim za pomoc :-) Można zamknąć temat. Edytowane 19 Lutego 2015 przez troian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Teraz wgraj jakiegoś moda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 trojan - w PDA obok tematu zadania masz taki przycisk z kreseczek. jeśli na niego klikniesz, masz możliwość wywołania opisu tego zadania, lub mapy z zadaniem. To mocno pomaga w grze. litosns - masz rację. Z rozpędu napisałem moda, choć przecież piszemy o grze bez modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi