LVutner Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 zamień "ui1cursor" na "uiui_ani_cursor.dds" powinno hulać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ale w tym modzie nie ma pliku ui_ani_cursor.dds. Te osiem co jest to są kursory jakie widać w menu głównym gry (strzałka z obracającym się znaczkiem radiacji). A mi chodzi o kursor w grze (celownik - który zawsze ustawiam sobie na małą kropkę w pliku system.ltx). I sęk w tym, że tutaj tego nie mogę zrobić:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A w tym hudzie jest jakiś skrypt? w sensie folder scripts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie, nie ma. Ale poradziłem sobie już z tym. Musiałem wyedytować ten plik "1cursor.dds" i po prostu usunąć tą wielką czerwoną kropkę. I teraz jest OK. Mam tylko mały biały (domyślnie oczywiście) punkcik na ekranie czyli tak jak być powinno:) Jeszcze raz wielkie dzięki MonoLityczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi