pacjent1972 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Od wieczora na każdej z przeglądarek uzuwając przegladarki Googla wyskakuje mi takie coś...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Też tak kiedyś miałem-nie pamiętam samo chyba przeszło.Ale zawsze możesz użyć ten program,nie zaszkodzi-najpierw szukaj i potem usuwasz to czego jesteś pewny,że niepotrzebne.http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kilka rzeczy:Po 1-wsze zobacz co masz w "dodaj usuń programy" wywal podejrzane gównoPo 2-gie usuń/zedytuj skróty do przeglądarek (prawdopodobnie masz to w każdej)Po 3-cie usuń cookies, czasem niezbędne jest przywróecenie domyślnych ustawueń przeglądarki.Po 4-te wpisz w google ipv4/google.com/sorry czyli ścieżkę adresu i zobaczysz co masz za rodzaj problemu.Podzdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 1. Usuń z autostartu wyszystkie "podejrzane" wpisy2. Jeśli nie masz windy 8semki to tu użyj programu Combofix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziś jest już ok, pomógł Malwarebytes. Bez urazy ale mam złe wspomnienia odnośnie Combofixa kiedy jeszcze używałem XP, raczej nigdy nie użuję tego programu... za żadne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziś jest już ok, pomógł Malwarebytes. Bez urazy ale mam złe wspomnienia odnośnie Combofixa kiedy jeszcze używałem XP, raczej nigdy nie użuję tego programu... za żadne pieniądze :) program jest bezpłatny i nigdy mnie nie zawiódł dlatego poleciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Tak chciałbym napisać że to jest powiadomienie google że dużo ostatnio szukałeś za pomocą wyszukiwarki i po prostu sprawdzają czy nie jesteś botem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Miałem to samo na telefonie kiedyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Miałem to.Pojawia się, żeby sprawdzić czy nie jesteś robotem.Chyba xDWidocznie wtedy przegrzałem serwery xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi