Kravczenko Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mam problem z instalacją moda SGM 2.2 . Pobrałem wszystkie pliki z tej strony i nie wiem jak postępować dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 - Instaluj podstawkę- Mod- poprawka- Spolszczenie Miałem podobny problem jednakże w takiej kolejności mi zadziałało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kravczenko Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Pobrałem 4 pliki i nie wiem jak je zainstalować po wypakowaniu włączam aplikacje i to jest w jakimś dziwnym języku. Mam to zainsatlować to folderu z grą? Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Kravczenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak są jakieś instalatory to ja radzę instalować np do jakiegoś folderu na pulpicie. Do folderu gry przerzucać potem to co tylko potrzeba, czyli gamedate i ewentualnie bin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Prawidłowa kolejność instalacji: 1. Stalker - Zew Prypeci PL 2. patch 1.6.0.2 PL 3. Sigerous Mod 2.2 4. kumulatywny fiks 19.03.12 5. polonizacja 6. ewentualne dodatki (poniżej). Wszystko jest w temacie moda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 U mnie dopiero zadziałało jak powyżej napisałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolejność instalacji dokładniejsza bo raczej o to chodzilo w Twoim pytaniu :) 1. Instalujesz Zew Prypeci2. Jeśli masz wcześniejszą wersję (można to sprawdzić jak uruchomisz grę na planszy menu w lewym dolnym rogu jest to wiodczne) to zainstaluj patch 1.6.0.2 - można go bez problemu znależć w necie3. Instalujesz mod plkiem SGM_COP_v2.2 czyli w pierwszym okienku z "krzaczkami" naciskasz przycisk po lewej w drugim okienku z "krzaczkami" naciskasz przycisk środkowy w trzecim okienku z "krzaczkami" naciskasz przycisk środkowy w czwartym okienku z "krzaczkami" naciskasz przycisk środkowy (instalator sam znajdzie gdzie masz zainstalowaną podstawkę gry) w piątym okienku z "krzaczkami" jest tylko jeden przycisk zakończenia instalacji moda4. Pliki z folderu gamedata z paczki SGM_2.2_fixed_19.03 wypakowujesz do swojego folderu gamedata który po instalacji moda pojawi się w folderze z zainstalowaną grą - podczas przenoszenia plików potwierdzasz ich zamianę. 5. Gdy urchomisz plik spolszczenia SGM_2.2_PL_(FINAL)_02.07.12 wypakuje on pliki do folderu o takiej samej nazwie w miejscu gdzie się znajduje.6. W folderze SGM_2.2_PL_(FINAL)_02.07.12 będzie folder gamedata którego pliki kopiujesz do gamedata w folderze z grą - podczas przenoszenia plików potwierdzasz ich zamianę (tak samo jak robiłeś w punkcie 4) 7. Plikiem na pulpicie uruchamiasz mod. Przed chwilą przeprowadziłem instalację według sposobu opisanego powyżej i wszystko śmiga :) Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez kazik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kravczenko Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki, teraz wszystko działa jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi