Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich !Mam POWAŻNY PROBLEM !!!!!Gdy chcę zalogować się na moje konto w systemie windows 7 wyskakuje mi taki błąd :Logowanie usługi Usługa użytkowników nie powiodło się . Nie można załadować profilu użytkownika .Jest to moje jedyne konto administratora i mam na nim wszystkie moje dane MUSZĘ JE ODZYSKAĆ !Jeśli jedynym wyjściem jest format komputera to proszę kogoś by powiedział mi jak chociaż skopiować swoje dane . Dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Spokojnie. WSZYSTKIE twoje dane NADAL są na twardym dysku.Poczytaj https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/947215/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No właśnie czytałem na stronie Microsoftu ale za dużo z tego nie rozumiem więc jeśli możesz to przetłumacz to z języka ludzi na język zrozumiały dla małp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Musisz nauczyć małpy korzystać z translatora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ciężko po 2 godzinach WF na słońcu XDAle na poważnie nic z tego nie rozumiem czy ktoś mógłby mi jakoś to wytłumaczyć ?Wczoraj gdy wyłączyłem komputer wszystko było OK ale dziś gdy włączyłem mój cudny PC nie mogłem wbić na swoje konto , które jest JEDYNYM kontem administratora :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ażeby nie być gołosłownym, sprawdzić sam musiałem jakie mam ciągi w rejestrze.Zrób tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czy ty, aby na pewno jesteś przy swoim pulpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Mój drogi Sherlocku Wędrowiec nie mógł włączyć kompa rano a potem poszedł do szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Powiem tak mam 2 konta jedno ma wszystkie uprawnienia (admin) a drugie jest kontem gościa , którego używam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wychodzi na to , że chodzenie do szkoły to zły pomysł..Drogi Wotsonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 :yes:Szczególnie kiedy na ST ma się takich pomocnych (że miłych to nie wspomnę) kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dobra dobra :D Ale teraz na poważnie bo guest ma tak małe uprawnienia jak afrykanie za czasów apartheidu . A chciałem sobie w BF 2 pograć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Drogi Sherlock'u, jakieś sugestie? :whistling: Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez marycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jakie pliki powinienem skopiować w razie gdybym oś popsuł w rejestrze ?Jak mam cokolwiek zrobić w rejestrze skoro nie mam nawet uprawnień administratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Myślę, że pomogłem kilku kolegom , wszystkim się nie da , prawie 30 lat pracuję z ludźmi więc tylko zdrowia ci życzę . Saluto. Teraz przeszedłeś do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zmienianie typu konta użytkownikhttp://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/change-users-account-type#1TC=windows-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dziwny ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Uruchom komputer w trybie awaryjnym tam będziesz miał dostęp do konta administratora. Tryb awaryjny z wierszem polecenia w menu rozruchowym Gdy na ekranie pojawi się wiersz polecenia, wpisznet user administrator /active:yesRestart kompa, i normalny tryb awaryjny powinieneś mieć konto administratora tam sobie utwórz jakieś nowe konto z administratorem i gotowe :) Swoje pliki znajdziesz w katalogu C:Users****** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No i jak zwykle @Allen ratuje mój tłusty zad :D A mam taki jeszcze jeden problem ...Gdy włączam Tryb awaryjny z wierszem polecenia w menu rozruchowym to komputer zacina się podczas logowania na konto użytkownika . :( Poradzi coś ktoś ? Ostatecznie pójdę z PC do informatyka może on coś zdziała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi