Jump to content

Zdobądź informacje o Strieloku

azor

Recommended Posts

Witam, jestem na etapie laboratorium X16 a w moim PDA w niewykonanych misjach jest właśnie "Zdobądź informacje o Strieloku", a dokładniej mówiąc etap Zdobądź informacje od Kreta jest zaznaczony na czerwono. Mam obawy że przez to nie będę mógł ukończyć gry. Da się coś z tym zrobić?

Zakończysz. Idź później na Agroprom i zejdź do podziemi. Tam w schronie Striełoka jest fleszka - zabierz ją. Będzie pomimo śmierci Kreta :yes: . Na półkach w pomieszczeniu jest broń - niezła - zabierz ją.

tu masz mapę pod spoilerem:

Dołączona grafika

Nie ma takiej potrzeby do doliny mroku nie musisz już zaglądać ;) idziesz na Jantar czyli ja wychodzisz z baru (tam kręci się jeden koleś ) to na lewo idziesz przez magazyny czy coś takiego naprzeciwko nich jest brama i drugi patrol Duty , Dolg lub powinności zależy w jakim języku grasz i naprzeciwko jest uszkodzona brama idź przez nią i masz tam dojście do Dziczy uważaj czeka cię mała zabawa z najemnikami na początku użyj granatów ( mi wystarczą 2 ) pod nimi jest jeden koło drabinki zlikwiduj go z odległości. jak wyjdziesz czeka cię zasadzka dwóch merców na dole i jeden snajper na wieży , wal w czerwoną beczkę załatwisz dwóch 2 strzałami a tego na wieży bez problemu ( ten NPC nie ogarnia ) idziesz dalej w lewo za martwymi najemnikami ( nie wchodź do magazynu może czaić się pijawka ) wejdź na schody krótki filmik w sytuacji dalej dasz sobie radę problem będzie z profesorkiem ale to kwestia ogarnięcia się w grach fps on dalej będzie cię prowadził ( jak dobrze go ochronisz )

"To narazie tyle i powodzenia w nowej misji" - Filmik instruktażowy z DOOM 3

Edited by SmokeHead
  • Positive 1

Na dziczy możesz iść od strony hangarów/budowy lub z drugiej strony torami kolejowymi i tu zawsze czekają rekieterzy, ukatrup i potem najmusów i dostaniesz kwesta na odprowadzenie naukowca na jantar, jak przejdziesz spalacz to się cofnij po fuzje w zawalonym przejściu + graty gordona z half lajfu - masz w barze wziąść kwesta na broń rodową, zawsze to trochęmamony wpadnie. :D

• Positive 1

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.