vidkunsen Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Redakcja forum w mojej osobie zyczy każdemu z was stalkerzy obojga płci spokojnych obchodów swięta pracy i konstytucji, no flagi też. Niech wam zona sprzyja i nie przeności kłopotów z wielkiej ziemii do zony, zona ma swoje kłopoty i jej pomózcie maltretując klawiatury zamiast nerwów. :D :D :D 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Zacny temat kolego V i szkoda że bez oprawy graficznej , zacny i godzien plusika. Ja jako lewak z dziada pradziada podchodze do tematu mniej z uśmiechem a bardziej ze łzą w oku. Ja ko dzieciak w latach 70-tych i 80-tych bywałem na pochodach niosąc czerwoną choragiewkę symbol ludzi pracy i wsuwając czerwona watę cukrową z polskiego cukru i polskich cukrowni. Wyrosłem w duchu lewicy, tej prawdziwej robotniczej i żal mi tamtych czasów i ludzi że dziś małolaty bez wiedzy (tzw. prawica i liberałowie) pluja na tamte czasy i ludzi.Ale nic to, zawsze coś się kończy a coś zaczyna. :D :D :D ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Co jak co przyznaję ci rację Hooligans . Tu masz rację w 100%. Wesołych świąt 3 Maja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 4, 2015 Author Report Share Posted May 4, 2015 Nie ma lewicy, srodka, prawicy, jest człowiek pracy, każdej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts