vidkunsen Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Redakcja forum w mojej osobie zyczy każdemu z was stalkerzy obojga płci spokojnych obchodów swięta pracy i konstytucji, no flagi też. Niech wam zona sprzyja i nie przeności kłopotów z wielkiej ziemii do zony, zona ma swoje kłopoty i jej pomózcie maltretując klawiatury zamiast nerwów. :D :D :D 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zacny temat kolego V i szkoda że bez oprawy graficznej , zacny i godzien plusika. Ja jako lewak z dziada pradziada podchodze do tematu mniej z uśmiechem a bardziej ze łzą w oku. Ja ko dzieciak w latach 70-tych i 80-tych bywałem na pochodach niosąc czerwoną choragiewkę symbol ludzi pracy i wsuwając czerwona watę cukrową z polskiego cukru i polskich cukrowni. Wyrosłem w duchu lewicy, tej prawdziwej robotniczej i żal mi tamtych czasów i ludzi że dziś małolaty bez wiedzy (tzw. prawica i liberałowie) pluja na tamte czasy i ludzi.Ale nic to, zawsze coś się kończy a coś zaczyna. :D :D :D ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Co jak co przyznaję ci rację Hooligans . Tu masz rację w 100%. Wesołych świąt 3 Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie ma lewicy, srodka, prawicy, jest człowiek pracy, każdej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi