s4top Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam,mam pytanko odnośnie instalacji,można prosić o jakąś instrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Tutaj znalazłem jakiś Poradnik http://www.youtube.com/watch?v=0e9o3zNmccU&list=UU1FSgFtFLhs-ItER3BIRzmA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Lost Alfa jest samodzielna grą. Podstawki nie są potrzebne. Pobierasz, instalujesz instalatorem, nakładasz na to spolszczenie patch 1.3003 i miłej gry.Spolszczenie jest na stronie autorów spolszczenia. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mozesz też tak jak ja to zrobiłem korzystać z pacza 1.30013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Gra wystartowała ale po Angielsku,umieściłem spolszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 I w ustawieniach trzeba wybrać język polski. Inaczej samo nałożenie spolszczenia nic nie daje.Ale wcześniej nie wolno rozpocząć nowej gry. Najpierw wybór języka, a następnie nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi