Jump to content

Kostia (Radar)

Łobuz

Recommended Posts

Odkryłem przypadkiem prosty sposób na opróżnienie skrytki na Radarze:P Po kilkakrotnej śmierci przy teleportowaniu ;) wyszyłem z gry dla uspokojenia nerwów:angel: Po kilku minutach włączam grę a tam jest autosawe po opróżnieniu skrytki :) wczytałem grę z niego i po problemie:P Mam moda Autosawe ;)

Tu się zgodzę z Vorenusem ;) Trochę zabawy Cię ominęło z tym schowkiem na Radarze. Przyznam się, że poległem przy którejś próbie dotarcia do tego schowka i dopiero poradnik wybawił mnie z opresji :) Jak przeczytałem opis z poradnika, to stwierdziłem że bez niego dotarcie do schowka Kostii na Radarze graniczy z cudem ;)

Tu się zgodzę z Vorenusem :)

Trochę zabawy Cię ominęło z tym schowkiem na Radarze. Przyznam się, że poległem przy którejś próbie dotarcia do tego schowka i dopiero poradnik wybawił mnie z opresji :D

Jak przeczytałem opis z poradnika, to stwierdziłem że bez niego dotarcie do schowka Kostii na Radarze graniczy z cudem ;)

Znaleźć to jest łatwo:) dostałem opis na helikopter a on jest bardzo dokładny :D

Tylko przeżyć opróżnianie skrytki to Horor :D

Nakombinowałem się z artefaktami jak głupi ( promieniowanie i uderzenie po telepnięciu )Załamka ;)::):D:angel::D

@ Łobuz A widzisz, ja miałem na myśli inny schowek Kostii na Radarze - ten w X10 ;) Tam jest problem z dotarciem do niego (jeśli nie czytałeś poradnika w tej kwestii to spróbuj bez czytania [spoiler "Ostatni schowek Kostii"]. Jak uda Ci się to bez poradnika to duży szacun ;)), przeżyć potem jest łatwo ...

Yurek - zrozumiałem pierwszy post w wątku dokładnie tak jak Ty.:P

Trochę mne zastanowiło to stwierdzenie "po kilkakrotnej śmierci przy teleportowaniu", ale pomyślałem sobie, że Łobuzowi coś się w grze pochrzaniło i teleporty go zabijają ;).

Skoro Ty też tak zrozumiałeś tego posta, to Łobuz powinien wysnuć wniosek - nieco mniej enigmatycznie opisywać swoje przygody z Solianką i dać nieco większy popis swojej elokwencji :)

Trochę mne zastanowiło to stwierdzenie "po kilkakrotnej śmierci przy teleportowaniu", ale pomyślałem sobie, że Łobuzowi coś się w grze pochrzaniło i teleporty go zabijają :D.

Skoro Ty też tak zrozumiałeś tego posta, to Łobuz powinien wysnuć wniosek - nieco mniej enigmatycznie opisywać swoje przygody z Solianką i dać nieco większy popis swojej elokwencji :D

Przecież napisałem że na Radarze :P

Nic nie wspominałem o X-10:dodgy:

Co do schowka w X-10 to mieliście racje bez poradnika to ciągle przy wejściu lądowałem ;)

Może faktycznie to była nasza (Vorenusa i moja :D) nadinterpretacja. Sorki, jeśli poczułeś się urażony. Schowek Kostii w X10 (które to laboratorium jest przecież na Radarze :P) pamięta się po prostu bardziej z uwagi na te teleporty i latanie jak głupi w kółko :D Ten schowek, o którym wspomniałeś w swoim poście funkcjonuje w opisach jako "schowek Kostii w lesie na Radarze" - jak tak go opiszesz to nikt się nie pomyli z interpretacją, o który chodzi ;)