krypa Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam. przy wczytywaniu zapisów gry gra nie odpowiada, widać chęć wejścia, ale ekran jest martwy. Po wejściu do menadżera Plik XR_3DA.exe brak odpowiedzi. Wróciłem do dalekich zapisów i niby się udało ale następny wyrzut na pulpit i kicha nie mogę wejść do zapisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Cóż, musiałeś zrobić coś tak strasznego, że nawet w Zonie cię nie chcą. Przemyśl to. A tak między nami, myślę, że to raczej problem sprzętowy a nie gry. Zacznij od tego, że opróżnij folder z zapisami. Zostaw tylko kilka ostatnich, a resztę sobie gdzieś przenieś. Najlepiej na inny dysk. Zapisy przechowywane są w katalogu z grą, w folderze savedata / savedgames. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przeinstaluj wszystko od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypa Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dzięki. Pomaga oczywiście wczytywanie wcześniejszych zapisów, ale trzeba się cofać niestety po kilka godzin gry (czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi