carlopapa Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam czy wie ktoś może w jakim miejscu trzeba stanąć aby zrobić to zdjęcie sarkofagu i jak regulować zoom w aparacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Musisz stanąć tam gdzie na zdjęciu, info za tym poradnikiem -> http://bar-reaktor.ru/forum/329-3786-19 rozwijana podpowiedź od góry Edytowane 17 Października 2015 przez tom3kb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dzięki za to znalazłem już w wideo poradniku a jeśli chodzi o tą stronę to po rusku ja nic a nic a translator tłumaczy nijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Może mała podpowiedź gdzie dokładnie mam stanąć aby pstryknąc fotkę bo zdjęcie powyżej lub poradnik po rus nie wiele mi mówią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Stań przy tym słupie jak na screenie. Skieruj obiektyw na komin i metodą prób i błędów zapisując klikaj fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Stań przy tym słupie jak na screenie. Skieruj obiektyw na komin i metodą prób i błędów zapisując klikaj fotkę.To może spytam inaczej gdzie mam dokładnie stanąć aby zrobić to zdjęcie ? Gdzie jest na mapie lokacji ten słup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2015 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Myliło mnie to że na zdjęciu w PDA był komin....DZIĘKI ZROBIONE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @kazik Tak to se máš.Já jsem vyzkoušel už vše a nic.Mám 150 snímků,které jsem už vycvakal 3x a prostě nejde.A to jsem už prošel všechna ruská fóra i nápovědy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Ještě upřesnění.Foto sarkofagu je možno udělat při první vizitě CEA2,nebo až po dialogu s Volazarem? Takže jsem na to přišel. Vše byla moje vina.V rámci vylepšení postavy jsem někde četl že změnou položky disp_base v souboru actor.ltx se zvýší přesnost střelby actora. Změnil jsem tedy položku: disp_base = 0.51 na disp_base = 0.01 Ve finále bohužel nešlo vyfotit sarkofág. Pozor tedy na úpravy!!Mě to stálo 3 hodiny života než jsem na to přišel. Edytowane 3 Lutego 2017 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi