carlopapa Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Potrzebuję pomocy z tym questem, poszedłem na CEA-1 i nigdzie nie ma tej torby ani wojskowego który ją może mieć, próbowałem dopisać ją barmanowi pod nazwą sumka_arhara ale niestety u barmana w ofercie się nie pojawia. HELP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Na wprost od wejścia do Sarkofagu, za budynkami jest zamaskowany posterunek wojskowy. Tam jest oficer z torbą Sacharowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted October 22, 2015 Author Report Share Posted October 22, 2015 Wiem gdzie to jest w solę gram już chyba 5 raz i nigdy nie miałem problemów, lecz tym razem mam i nigdzie nie ma jej a jak dopiszę u jakiegoś handlarza to nie pojawia się w sprzedaży u niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Wstaw sejwa, załatwię ci tę torbę, ale dopiero wieczorem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted October 22, 2015 Author Report Share Posted October 22, 2015 Dzięki Kobal już sobie poradziłem dopisałem sobie jako nagrodę u barmana za zadanie przynieść kotlet i zadanie zaliczone i torba w ekwipunku jest :-) tylko nie wiem dlaczego po dopisaniu u barmana lub pietrenko ta torba nie jest dostępna, może nie można jej kupić lecz dostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Ona się wala po tym posterunku ale jak te helikoptery rakietami tłuką to mi odleciała ze 30 metrów od posterunku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Dokładnie tak. Ja też trupa wojskowego znalazłem spory kawałek od posterunku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Woz Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 WitamPrzedmioty questowe zazwyczaj mają w parametrach "quest item = true" i nie pojawiają się w sprzedaży dopóki nie zmieni się go na "false".Lepszym rozwiązaniem jest dodanie takiego przedmiotu jako nagrodę za zadanie, ale trzeba pamiętać o przywróceniu oryginału po otrzymaniu przedmiotu, bo gdy jest to zadanie cykliczne to za każdym razem gdy wykonasz to zadanie otrzymasz ten przedmiot i nie będziesz mógł go sprzedać ani wyrzucić.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coles313 Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Kiedy Sacharow daje to zadanie? Potrzebuję nagrody czyli przejścia ATP-Prypeć aby zdobyć medalion Doktora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Wykonujesz dla Sacharowa zadanie "Sygnał Dźwiękowy" Zaraz po rozliczeniu zadania u Sacharowa pojawia się dialog: "Profesorze, a wojskowi często tu bywają?" I to jest początek poszukiwań torby Sacharowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts