carlopapa Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Potrzebuję pomocy z tym questem, poszedłem na CEA-1 i nigdzie nie ma tej torby ani wojskowego który ją może mieć, próbowałem dopisać ją barmanowi pod nazwą sumka_arhara ale niestety u barmana w ofercie się nie pojawia. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Na wprost od wejścia do Sarkofagu, za budynkami jest zamaskowany posterunek wojskowy. Tam jest oficer z torbą Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wiem gdzie to jest w solę gram już chyba 5 raz i nigdy nie miałem problemów, lecz tym razem mam i nigdzie nie ma jej a jak dopiszę u jakiegoś handlarza to nie pojawia się w sprzedaży u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wstaw sejwa, załatwię ci tę torbę, ale dopiero wieczorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki Kobal już sobie poradziłem dopisałem sobie jako nagrodę u barmana za zadanie przynieść kotlet i zadanie zaliczone i torba w ekwipunku jest :-) tylko nie wiem dlaczego po dopisaniu u barmana lub pietrenko ta torba nie jest dostępna, może nie można jej kupić lecz dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ona się wala po tym posterunku ale jak te helikoptery rakietami tłuką to mi odleciała ze 30 metrów od posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dokładnie tak. Ja też trupa wojskowego znalazłem spory kawałek od posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 WitamPrzedmioty questowe zazwyczaj mają w parametrach "quest item = true" i nie pojawiają się w sprzedaży dopóki nie zmieni się go na "false".Lepszym rozwiązaniem jest dodanie takiego przedmiotu jako nagrodę za zadanie, ale trzeba pamiętać o przywróceniu oryginału po otrzymaniu przedmiotu, bo gdy jest to zadanie cykliczne to za każdym razem gdy wykonasz to zadanie otrzymasz ten przedmiot i nie będziesz mógł go sprzedać ani wyrzucić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kiedy Sacharow daje to zadanie? Potrzebuję nagrody czyli przejścia ATP-Prypeć aby zdobyć medalion Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wykonujesz dla Sacharowa zadanie "Sygnał Dźwiękowy" Zaraz po rozliczeniu zadania u Sacharowa pojawia się dialog: "Profesorze, a wojskowi często tu bywają?" I to jest początek poszukiwań torby Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi