Jump to content

Ręczne teleporty u Sidorowicza

apg2312

Recommended Posts

Po zrobieniu kilku zadań polegających na kilkukrotnym przemierzeniu Zony tam i z powrotem stwierdziłem, że szkoda czasu na bieganie w te i we wte jak kot z pęcherzem. Trochę autorzy z tym przesadzili.

Dla ułatwienia sobie życia po prostu dodałem Sidorowiczowi do sprzedaży wszystkie (chyba) dostępne w tym modzie ręczne teleporty. Plus jeszcze kilka innych dupereli ;) Świetnie działają z poprawką od Godlike

UWAGA !!!!!

Stanowczo nie polecam "skakania" na lokacje, na które jeszcze nie zaprowadził nas scenariusz - mogą być różne, niekoniecznie miłe niespodzianki.

Ale bezproblemowo można poruszać się po wszystkich odkrytych już lokacjach.

Jest to oczywiście bezwstydne czitowanie, więc jeśli ktoś uważa, że to mu popsuje klimat gry, niech po prostu nie pobiera tej poprawki ;)

Pliki wrzucamy ze zgodą na zamianę. Polecam zrobić kopię zapasową zamienianych plików.

Do pobrania :

gamedata.rar

EDIT - dopiszę jeszcze, czemu dodałem te teleporty. Zadanie Dzika na PDA Krysiuka po prostu mnie rozwaliło. Z DM do Baru, z Baru na Kordon, z Kordonu do Baru, z Baru na Kordon, z Kordonu na DM, z DM do Baru, z Baru na Kordon, z Kordonu na DM. Potem zadanie "odzyskaj PDA Krysiuka od Żyły" - z DM do Baru, z Baru na DM, z DM na Kordon, z Kordonu do Baru, z Baru na DM...miałem po prostu dość...

• Positive 2

• 1 month later...

A co to za poprawka,gdzie ją pobrać.

Przecież w pierwszym poście jest działający (sprawdzałem) link + opis dodania poprawki do moda.

Ja już tak się przyzwyczaiłem do tych teleportów że nie wyobrażam sobie przyjemnej gry bez nich... ale to moja opinia :)

Jeśli ktoś kupi sobie wszystkie ręczne teleporty, i dodatkowo zdobędzie/znajdzie/zespawnuje sobie urządzenie "teleporter" i wszystkie ręczne teleporty będą do niego wprowadzone (to się dzieje automatycznie), to można bez problemu plik Sidorowicza przywrócić oryginalny. Lub edytować, i dopisać sobie inne przedmioty.