Andre Woz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) WitamWiększość grających w różne odsłony Stalkera ma dość negatywne odczucia na temat tego tłustego, obleśnego robala, siedzącego w norze w "Wiosce Kotów". Niewielu dostrzega, że to tylko "powłoka ochronna" jego gołębiego serca i prawdziwej troski o losy niedoświadczonych Stalkerów. Ta "popraweczka" odkrywa Jego prawdziwe oblicze, skupuje wszystko dużo drożej niż sprzedaje i ma trochę poprawiony asortyment.W tym pakieciku jest też poprawka na 27 slotów na arty (panorama i 4/3) oraz czerwone kropki na minimapie. Plik "inventory_sect.ltx jest od poprawki na 500kg udźwigu i jeżeli komuś nie odpowiada to może sobie zmienić. Dołożyłem też czerwone kropki na minimapie, jeśli ktoś nie chce, niech usunie plik "map_spots_relations.xml" przed wstawieniem poprawki.Pozdrawiamgamedata.zip Edytowane 6 Listopada 2015 przez Andre Woz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Będzie działał tylko na OP-2, czy na innych modach też? Bo HUD może na to nie pozwalać. Ewentualnie co wywalić, aby nie naruszało HUDu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 WitamPliki które załączyłem zmieniają tylko wygląd menu inventory w części slotu na arty, jeśli w innych modach ten ekran wygląda inaczej, to na pewno nie będzie dobrze, ale wystarczy zedytować sekcję "dragdrop_belt" według logiki z tego pliku i powinno być dobrze. Za wygląd tego menu w proporcjach 4/3 odpowiada plik "inventory_new.xml",a za panoramiczne "inventory_new_16.xml".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Pobrałem, zainstalowałem i cacy dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaxx Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) @Wędrowiec u mnie wyświetla się w hud 27 slotów, ale mogę tylko 14 założyć, co jest nie tak ? Edytowane 2 Września 2016 przez Gaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Tak, jest coś nie tak. Szukaj sekcji max_belt i ustaw tam 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaxx Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 @MonoLityczny Dzięki, pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi