Guest Nieaktywny Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 WitamChciałbym się spytać czy opłaca się kupić Fallout 3 Game of the year Edition ?Nie chodzi mi oto czy opłaca się kupić za ileś pieniądze, tylko oto czy gra jest dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Jak dla mnie to druga gra po "Stalkerze" zarówno "Fallout 3" jak i samodzielny dodatek "New Vegas" szczerze polecam, tylko pamiętam że gra jest napisana pod jeden procesor, a jeśli mamy więcej niż jeden rdzeń to trzeba go dopisać w plikach, obszerny temat TU Edited November 8, 2015 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gra jest dobra ale moim zdaniem New Vegas jest jeszcze lepszy. Jak bym miał wybierać to bym wziął obie. Jeśli masz ochotę możesz również zagrać w Fallout 1/2 w jakości FullHD dzięki nieoficjanym paczom. Gierka wymiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Mam grałem polecam dla mnie jest extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ja bym się nie zastanawiał. Jak poczujesz wiatr pustkowi i przeżyjesz ciemności podziemi metra. Wtedy sam się przekonasz, że... Wojna nigdy się nie zmienia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Ja bym się nie zastanawiał. Jak poczujesz wiatr pustkowi i przeżyjesz ciemności podziemi metra. Wtedy sam się przekonasz, że... Wojna nigdy się nie zmienia.Klasycznie a zarazem pięknie to ująłeś @gawron! Już naszła mnie ochota na ponowne przejście obu części Metra! Edited November 8, 2015 by pacjent1972 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nieaktywny Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Thx wszystkim , kupiłem i na razie zadowolony jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts