Jump to content

Kod do drzwii w podziemnym bunkrze na Zatonie

Recommended Posts

Czytaj dialogi. Musisz znaleźć niejakiego Gienię Sapera. Będzie w okolicy anomalii Kocioł i ręczę że nigdzie się stamtąd nie ruszy :laugh:. Wykonasz dla niego małe zadanko a on przybliży ci sprawę kodu do drzwi.

Czytam dialogi, ale to zadanie wziąłem jakiś czas temu żeby mieć przejście na Zaton i zająłem się głównym wątkiem z Solianki i teraz przed zadaniami błyskawicy chcę troszkę wyczyścić PDA. Wielkie dzięki Kobal.

O Gieni mówi ci Dimak, gdy zleca ci zadanie poszukiwania dokumentów. Striełok go pyta jak ma się dostać do laboratorium a Dimak mówi mu o Gieni i zleca jego odszukanie. Może ominąłeś tą linie dialogową?  A może nie zbierałeś dokumentów w takiej kolejności jak trzeba? Dimak wyraźnie uprzedza że trzeba najpierw wziąć dokumenty ze Stacji Antenowej Krug, potem z Zakładu Utylizacji, a na końcu Żelazny Las. A może opuściłeś lokację i Gienia zmarł. W końcu ile czasu można stać na minie :devil:.

• Positive 1

O Gieni mówi ci Dimak, gdy zleca ci zadanie poszukiwania dokumentów. Striełok go pyta jak ma się dostać do laboratorium a Dimak mówi mu o Gieni i zleca jego odszukanie. Może ominąłeś tą linie dialogową?  A może nie zbierałeś dokumentów w takiej kolejności jak trzeba? Dimak wyraźnie uprzedza że trzeba najpierw wziąć dokumenty ze Stacji Antenowej Krug, potem z Zakładu Utylizacji, a na końcu Żelazny Las. A może opuściłeś lokację i Gienia zmarł. W końcu ile czasu można stać na minie :devil:.

Dokumenty zebrałem dokładnie w takiej kolejności i chciałem na końcu wejść do bunkra a tu trzeba kod, lokacji nie opuszczałem bo zbieram cały czas skanery anomalii dla Swiblowa.

Na pewno tam jest, ale na minimapie nie pokazuje kropki.Musisz go ręcznie wymacać.

A czy w PDA pokazuje się??

Jestem dokładnie tu gdzie na zdjęciu pokazał Kobal, ale nie ma go tu, już chyba wszystkie miny na klatę przyjąłem :biggrin:

Może ominąłeś tą linie dialogową?

Rzeczywiście przyznaję się ominąłem ją właśnie wróciłem do Dimaka i zobaczyłem, że jest, bałwan ze mnie :biggrin:

Znalazłem nareszcie PDA go nie pokazuje, ale bioradar tak :biggrin: Dziękuję wszystkim za intersowanym za pomoc.

Edited by carlopapa