Ignachinio Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Witam, przeszukałem cały las.. gdzie jest ten cały gajowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 A łazi po lesie z siekierą. Zrób zadymę to zaraz sam Cię znajdzie.I lepiej przygotuj dużo nabojów do strzelby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walec Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Panowie na czym ma polegać ta zadyma? Natłukłem mutantów, waliłem granatami na prawo i lewo- nawet beczki co leżą wszystkie rach ciach, a drania nie ma. Już mi patronów brakuje na te hordy potworów a ten się nie pokazuje...Po drzewach strzelać czy co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Po prostu łaź po lesie, prędzej czy później się na niego natkniesz. Tym razem zaatakował mnie przy tym dużym kamieniu, tam gdzie trup Chemika leżał. Prawa krawędź mapy. A zlecenie od Krzyża na ubicie gajowego masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walec Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Tak wziąłem zlecenie i tak właśnie łażę jak smród po galotach. Koło kamienia to mam niezłe trupowisko już. Tak się zastanawiam czy czasem nie ubiły mi go mutanty albo Krzak który ciągle w nie wali i to nie jest problemem jak to zwykle w stalkerach bywa. Odpalę autosave zlecenia na gajowego i spróbuje- dzięki za odpowiedź. Edited January 10, 2016 by walec Edit: W końcu przylazł jak stałem na kamieniu- myślę że go wczesniej w chmarze mutantów nie dostrzegałem- mój błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts