Ignachinio Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam szybkie pytanko, jak ubić tego najemnika którego zleca nam ubicie Woronin? Przecież to jest niewykonalne.. Na schodach tłumy nie dające przejść jak dobiegam wszyscy martwi.. ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Opowiadasz. Jak przyjdziesz do Woronina z Grozą i zapyta cię czy jesteś gotowy to biegiem zasuwasz na posterunek. A tam po prostu zajmujesz stanowisko na barykadzie i strzelasz. Jak powinnościowcy ruszą do przodu to ty też. Garb, bo tak się nazywa ten najemnik, trzyma się z tyłu i jak pamiętam jest w bandyckim płaszczu. Kilka sejwów i załatwione. Na posterunek jest kilka dróg. Możesz biec przez hangary. Nigdy nie udało mi sie zrobić tej misji za pierwszym razem, ale też nigdy nie było tak, że dobiegałem i wszyscy byli martwi. A powtarzać musiałem raczej z powodu, że najemnicy mnie odstrzelili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) O ile dobrze pamiętam - a tez mnie szlag trafiał przy tej misji - u mnie zawiesił się w którymś momencie na ciężarówce stojącej ciut w głębi drogi na MW. Dzięki temu przeżył na tyle długo , że dało się go "własnymi rekami" zdymisjonować.I u mnie był w exo najemników. Edytowane 28 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Prościzna. Jak weźmiesz zadanie to biegniesz i skaczesz po głowach albo schodkach tym na schodach. Ja zawsze dobiegałem do miejsca jak jeszcze nie zaczęli wbijać najemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi