Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Krótko i na temat... Jak mam dać szefowi CN ten karabin? Mam go w ekwipunku a żadnego dialogu nie ma. Bron naprawiona i sprawna oraz załadowana o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Może wywal przed nim podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jaka jest dokładna nazwa tego zadania? Zobaczę w plikach wymagania dla oddania PKM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wiec tak, miałem zabrać ten PKM z plecaka, po podniesieniu zadanie nie odznaczyło się, jak go włożyłem znowu dopiero zaskoczyło i ruszyła akcja z Danem.. teraz mam zamieść to gówno do szefa CN tylko, że on go nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Miałeś to zdanie zrobić po cichu wchodząc przez dach. Jeśli tak nie zrobiłeś to musisz się cofnąć.Pytam jeszcze raz: Jaka jest nazwa zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Stojąc przed nim zapisz i wczytaj sejwa. Albo wyjdź z lokacji i wróć na nią. Skrypt nie chce czasami zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wykradnij po cichu PKM dla Swibłowa czy jakoś tak. Robię to po cichu wchodzę przez dach podnoszę PKM nic się nie dzieje, wkładam do plecaka bach zadanie się zalicza pojawia się DAN strzelanina i jedziemy dalej.. idziemy do szefa CN.. i tutaj lipa. Postaram się tak jak pisze Apg pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A nie masz przypadkiem dwóch PKM w plecaku? Jeśli tak to zostaw tylko jeden. Wtedy zadanie się zaliczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mimo, że nie podałeś mi poprawnej nazwy to znalazłem to zadanie.Podczas rozmowy sprawdzane jest czy masz w plecaku jedną sztukę PKM i czy zaliczył się poprzedni punkt zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi