robyx Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam jestem na dolnym poziomie labirynty z komory gdzie jest kombinezon strażaka wspinam się do góry po prawo idę kawałek tunelem i następuje wylot do pulpitu POMOCY FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: f:\00\stalker op-2\gamedata\scripts\amk_anoms.script:365: attempt to index field '?' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Korzystasz z wersji repack czy samodzielnie instalowałeś? Czy po wczytaniu sejwa zawsze jest taki sam błąd? Czy mógłbyś wrzucić sejwa do sprawdzenia czy u mnie się wysypie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Artefakt wpadł ci w tekstury i wywala albo jakaś anomalia nie umie się wytworzyć. Przykro mi, ale trzeba będzie zacząć od autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Przy pierwszym wejściu do w Labirynt jest rekomendowane, by przechodzić cały na raz, bez zapisów - przynajmniej u mnie tak było. Wyzbierać wszystko co jest na wierzchu. Znaleźć wszystko co się da i wykonać wszystkie qwesty i wyjść z niego. Inaczej miałem wyloty - a tylko w ten sposób dało radę. Przy kolejnych wejściach powinno być już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Tak było w czystej NS. W OP-2, przynajmniej u mnie, zapisy normalnie działały. Nawet quicksave. Ale tu nie chodzi o wczytanie zapisu. Masz zacząć od autosave by zmienił się rozkład anomalii i generowanych artefaktów na inny. Inaczej prawdopodobnie dalej będziesz wylatywać na pulpit w danym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 korzystam z wersji repack przechodzę na raz bez zapisów i zawsze to samo czy zaczynam od nowa zapis czy wychodzę na inną lokację i wracam z powrotem zawsze jest wylot robyx_quicksave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 W takim razie wyjdź z lokacji, poczekaj na emisję i po emisji wejdź tam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 zaczynałem wiele razy od autosave i zawsze to samo na ruskim forum u kogoś występuje ten sam problem ale na razie chyba nikt mu nie pomógł ale mogę się mylić bo mój ruski jest już trochę zatarty http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3422-problemy-i-vylety/page-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wczytaj ten save. Jesteś już na Niezbadanych Terenach. Dyskietkę masz w plecaku, bo rozumiem, że to po nią właziłeś do Labiryntu. robyx3.sav robyx3.dds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 tak właziłem po dyskietkę wszystko gra wielkie dzięki za save pozdrawiam zdrowych i wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam mam cały czas ten bugtrap.. nie idzie w to grać.. wejście jeszcze raz od autosevu nic nie daje... cały czas wylot.. jak zaczynam wybijać monolit.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 FIX : bind_det_arts.script Robimy kopie tego pliku Wklejamy Przechodzimy Labirynt Wklejamy oryginalny plik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi