Elkitrim Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Posłaniec który niesie dysk z pod nasypu kolejowego ten co mam zabrać dla pantery chce za niego likier bayles i płyty DVD z wioski kotów na Kordonie, jak mam to zrobić, nie mogę nawet przeszukać jednego domu a już mnie zabijają bo jestem przecież najemnikiem. Jak Wy to zrobiliście bo nikt tego problemu nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 U mnie stalkerzy byli neutralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A w tym zadaniu to nie jesteś już dawno po zadaniu najemników czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie, to jest drugie zadanie Pantery, jeszcze przed spotkaniem z bossem. A jaki wcześniej był do ciebie stosunek stalkerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Stalkerzy byli częściowo na zielono a część na żółto. Mam prośbę o podanie dokładnej lokalizacji potrzebnych do znalezienia przedmiotów Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Elkitrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Bodajże strych pierwszego domu po prawej, patrząc od strony drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mam kłopot z tym zadaniem. Polazłem tam w nocy ale zawsze jakiś trep mnie zobaczy jak wchodzę na wiadukt choć czołgam się pod wagonami więc nie powinni mnie widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 31 minut temu, tybet64 napisał: Mam kłopot z tym zadaniem. Polazłem tam w nocy ale zawsze jakiś trep mnie zobaczy jak wchodzę na wiadukt choć czołgam się pod wagonami więc nie powinni mnie widzieć. Tradycyjnie wstaw sejwa mogę sprawdzić u siebie. Jeśli chodzi o zabijanie pod wiaduktem nie pamiętam bo już dawno grałem w OP-2./ Czy ci goście co strzelają pod mostem nie są czasami najemnikami o imionach John Ed itd.... Śmiało można ich odstrzelić ale nie jestem pewien czy nie mylę wątków. Wstaw sejwa. A na razie film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Film pomógł.Nie sądziłem że wojaki nie będą strzelać do najemnika i w dodatku po 21. A po drugie to info było że burak będzie szedł od tego tunelu zawalonego. Więc mogłem tak stać do us...ej śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi