Ignachinio Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) Robię sobie zadanie na miny dla Sidora.. poszedłem na bazę wojska w Agro.. wybici wszyscy, BTR wystrzelone w powietrze.. tylko gdzie te paczki o których sidor mówił.. nigdzie nie mogę ich znaleźć. Edited January 11, 2016 by Ignachinio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 W budynku na którym jest lądowisko dla śmigłowców (tam gdzie jest automat z napojami i zlew). Zdjęcie zaczerpnięte z : http://bar-stalk.forum2x2.com/t313-topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Żeby nie spamować.. i co dalej moi drodzy? Diakon gada coś o jakiejś polanie i że tam mam zaminować a potem uciekać.. Ktoś powie mi dokładnie co źle robię bo utłukłem gnoja granatem i nie ma tej ręki.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Idziesz na polanę obok przysiółka (jest tam sporo beczek i kanistrów z benzyną), ustawiasz miny i czekasz na mutanty. Nadejdzie całe stadko (chyba z 6 czy 8) bibliotekarzy i jakieś pijawki.. Wybijasz wszystko co się rusza, i zbierasz łapki :) Tylko uważaj, żebyś na swojej minie nie wyleciał w powietrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Taaa, 6 czy 8? Koło 18 jest na pewno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts