Ignachinio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam podpowiedź od Kostii, że w trzech miejscach są.. w hotelu, w domu mieszkalnym i jakimś dźwigu?!.. Ktoś pomoże ustalić o co chodzi? Nie dawajcie linków do poradnika o schowkach kostii od NS.. znam ten temat.. problem polega, że zdjęcia są już dawno nieaktywne wiec i tak nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Obejrzyj film; powinien pomóc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 W żadnym z tych miejsc nie było schowka.. mam też taki dziwny błąd? przypadłość, że wszyscy zamierają w bezruchu i nic nie robią tylko stoją w miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Schowków Kostii nie idzie znaleźć.. ale są tak poukrywane, że ja po prostu ich nie znajduje.. Co do błędu.. to po wczytaniu wcześniejszych zapisów ruszyło.. co prawda przy wejściu do Prypeci wszystko chwilowo wróciło.. ale wykorzystam teleport.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wstaw sejwa z Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Proszę o to te zapisy. kobal.sav kobal.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Proszę. Masz tu cztery sejwy. Pierwsze trzy każdy przy innym schowku. Czwarty po wzięciu wszystkich i zaliczeniu zadania. Na przyszłość, jak się szuka schowków to najpierw trzeba oczyścić lokację. A nie, że marnuję czas by zabawiać się z kontrolerami. Mam dość swoich własnych. Poza tym coś jest nie tak z tą twoja grą. Potwornie tnie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Wielkie dzięki Kobal Za pomoc i cierpliwość. Przepraszam za te sajwy.. Czyli to coś z moją grą a nie sprzętem? Jak CI się na ten dźwig udało wejść? Spoko już wiem. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi