OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Skończyłem zadania w Martwym Mieście i pojawił się problem jak w temacie. Po przejściu kanałami i teleportem na Zaton wita mnie stadko panienek-zombi potem spotykam kilku bandytów i na tym koniec.wszędzie jest pusto główny statek gdzie miałem kontynuować zadanie "Znaleźć snajpera" też świeci pustkami.. Brakuje też mutantów spotkałem tylko jakieś "foki" w większych rozlewiskach. Wchodzenie ponowne na lokacje nic nie daje tak jak wczytywanie wcześniejszych sejwów. Może czegoś nie zrobiłem więc podaje mój sejw z Zatonu. https://yadi.sk/d/u5UuWzDknBUwv Proszę o pomoc chciałem sobie dzisiaj jeszcze pograć. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mieszkańcy Skadowska (w tym również Fenrir) pojawią się po wykonaniu zadania dla Dimaka na tajne archiwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 6 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Mieszkańcy Skadowska (w tym również Fenrir) pojawią się po wykonaniu zadania dla Dimaka na tajne archiwa. Dzięki za odpowiedź ale przez całą Soljankę nie słyszałem o kimś takim... Gdzie go znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Wschodnia część Prypeci - pralnia - pierwsze piętro. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Anton Gorodecki Ort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Problem polega na tym że nie byłem jeszcze we Wschodniej Prypeci. Jedyne zadanie u mnie w PDA w tej lokacji to "Schowek Łowcy" (związane z zabiciem Cienia Monolitu). Nie mam jednak żadengo wejścia na tą lokację ani wyjścia... Edytowane 17 Stycznia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie masz przejścia Jantar - Wschodnia Prypeć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niestety nie mam... Czyli musiałem coś pominąć tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niestety już nie pamiętam, ale na pewno nasi koledzy pomogą. Drogi @kobalu uśmiechamy się pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 to do @kobal a w międzyczasie szukam rozwiązania w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Po skończeniu jakiegoś zadania od Sacharowa ten wysyła nas po nagrodę do Wilka, wtedy rozpoczyna się linia questów i w jej trakcie dostaniemy info o przejściu do Wschodniej Prypeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Z tego co obecnie ustaliłem droga do Wschodniej Prypeci pojawia się podczas nitki zadań "Lekarstwo dla ojca Adrianny" i tą ścieżkę Jantar - Wschodnia Prypeć otwiera Kałmuk na Bagnach. Teraz tylko muszę wybadać o co chodzi z tą Adrianną (ma to coś wspólnego z jakimś schowkiem w X-16). Na pewno tych zadań nie robiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Przejście do wschodniej Prypeci jest powiązane z linią scenariusza " Poszukiwanie egzoszkieletu Czarnego Doktora", a lekarstwo dla ojca Ariadny jest w tej linii jednym z zadań. Ta linia scenariusza zaczyna się po znalezieniu dla Sacharowa trzech książek w labach. Sacharow po nagrode odsyła nas do Wilka. Wilk obiecuje nam super pancerz, którego poszukiwania zaprowadzą nas na nowe lokacje a przy okazji zapoznamy się z Ariadną, która tenże pancerz skręciła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) DZIĘKI PANOWIE ZA PODPOWIEDŹ ! Już się za to biorę...EDIT: Dotarłem do Wschodniej Prypeci Edytowane 17 Stycznia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Nadal mam pusty Zaton ale nic to brnę w fabule dalej Obecnie jestem na Jupiterze skończyłem zadanie z Morozowem odprowadziłem go i wskazał mi przejście z Jantaru na Zaton... Mam krótkie pytanie jak nazywają się w modzie: serce rotana żądło pająka karabin "KORD" - pierwszy raz pojawia się w schowku na Jantarze razem z shotgunem "Drozd" ale gdzieś mi go wcięło :( Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 KORD - wpn_kord. DROZD - wpn_ks23. Serce rotana - mutant_rotan_heart. Żądło pająka - mutant_spider_gland. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A jak będzie ręka czerwonego burera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 SUPER WIELKIE DZIĘKI !!! p.s. Drozda mam - jest to NAJLEPSZY shotgun zabija wszystko od Snorków po Bibliotekarzy jednym strzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 9 minut temu, anatol napisał: A jak będzie ręka czerwonego burera. mutant_burer_red_hand 10 minut temu, kazik napisał: p.s. Drozda mam - jest to NAJLEPSZY shotgun zabija wszystko od Snorków po Bibliotekarzy jednym strzałem Proszę bardzo. Ja namiętnie korzystałem z Mossberga Haka - również "otwiera drzwi od stodoły" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 3 minuty temu, Anton Gorodecki napisał: mutant_burer_red_hand Proszę bardzo. Ja namiętnie korzystałem z Mossberga Haka - również "otwiera drzwi od stodoły" Mossberga Haka? - Kiedy można go zdobyć ? I jak wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jest to projekt broni do wykonania. O ile dobrze pamiętam to daje go Aaz na Jupiterze po wykonaniu dla niego zadania <Składy paliwa>. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dnia Sunday, January 17, 2016 o 14:01, Anton Gorodecki napisał: Mieszkańcy Skadowska (w tym również Fenrir) pojawią się po wykonaniu zadania dla Dimaka na tajne archiwa. Witam. Pytanie do znawców Zony. Gdzie znajdę kod do drzwi w anomalii "Żelazny Las" potrzebny jest w zadaniu z cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Proszę przeczytać informacje zawarte w poniższym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dokładnie o to mi chodziło też chyba pominąłem linię dialogową u Dimaka... Jutro sprawdzę u Dimaka czy dialog się pojawi Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) U Dimaka dialogu nie było widocznie dużo wcześniej już go przeczytałem.. Za to na Zatonie znalazłem Gienię Sapera Dalej poszło łatwo... i w końcu mam ekipę stalkerów na "Skadowsku" Teraz trochę mi się zejdzie zanim zacznę robić nowe zadania.. Najpierw muszę podczyścić zaległe zadnia w PDA. p.s. Polecam odwiedzenie NIESAMOWITEGO sklad broni i amunicji w zrujnowanym bundynku przy dźwigu na Zatonie. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem grająć w STALKERA ! p.s. Jeśli to nie będzie wbrew regilaminowi w załączniku dodaję znaleziony na rus forach plik ze spisem nazw chyba wszystkich przedmiotów z OP-2. (jeśli ktoś będzie chciał przejrzeć to polecam do otwarcia Notepad++) sprawdzałem niektóre nazwy i wszystko jest ok Полный список лута для ОП-2.txt Edytowane 11 Lutego 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi