carlopapa Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam jak w temacie po zakończeniu fali mutantów dostajemy wiadomość od Akima aby się z nim zobaczyć, on opowiada o szachiście potem rozmawiam z Praporem i z Freemanem w barze i Łysym i z Woronem na Wysypisku. Woron mówi że widział jak ktoś obcina głowę bandycie i ucieka do tunelu czyli do Pieczary, więc poszedłem tam lecz nic nie znalazłem a jak idę do Sidora to pojawia się dialog na temat dyktafonów i GG mówi, że znalazł coś w Pieczarze lecz ja nic nie znalazłem, pytanie moje to czy tam rzeczywiście coś mam znaleźć czy mogę spokojnie gadać z Sidorem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Musisz znaleźć dyktafon w Pieczarze. Jak pamiętam, w tej części gdzie jest przejście do Labiryntu, w którymś z bocznych korytarzy. A Sidorem się nie przejmuj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ok dzięki Kobal na Ciebie zawsze można liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Mam problem z zabiciem 5 bandziorów kapsułami na Wysypisku. Po pierwsze jest ich tam tylko dwóch, po drugie naparzanie w nich czy nieaktywowanymi czy aktywowanymi kapsułami nic nie daje. Bo albo ich wcześniej zabijają neutrały albo po prostu omijają anomalie. Na filmie akurat tego nie ma. Zaczyna się dopiero w Pieczarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Też mam ten problem. Przez to chyba (?) nie zespawnował mi się dyktafon nr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi