Anatolij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mam wielką prośbę do znających OP2 o zamieszczanie w tym temacie porad dotyczących zadań z nowego scenariusza po przejściu podstawowej Solianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To znaczy z czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Założyłem temat ogólny dla wszystkich graczy ja na razie nie mam żadnego problemu. Bo poradnik dla starej Soli jest a dla zadań typowych dla OP2 nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 1 Gdzie w Prypecijest schowek Strieloka 2 Gdzie na Radarze jest broń z kwesta na egzę Czarnego Doktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Ale w dziale poradników są poradniki z questami z OP-2 nawet przypiete, co prawda po rosyjsku ale wszystko idzie znaleźć. https://stalkerteam.pl/forum/396-poradniki/ Edytowane 5 Lutego 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Schowki Striełoka tutaj Schowek Wilka ze strzelbą na Radarze tutaj i tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Sorry to nie to zadanie tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To jest właśnie to zadanie. W schowku Wilka na Radarze będzie rzeczona strzelba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie mogę znalezść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A rozmawiałeś z Wilkiem? Zrobiłeś zadanie na Czarnego Anioła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wreszcie znalazłem na lokację trzeba wejść a nie korzystać z teleportu a u mnie schowek jest trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Następne pytanie jak Krzyżow i znalezść przejście na Bagna zgodnie z notatką poszedłem na Bagna przez Agroprom ale nie chce mi się zadanie zalkiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jakie zadanie? Otworzyło ci się przejście z Agropromu na Bagna? Znalazłeś na Bagnach Ariadnę i porozmawiałeś z nią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A ha rozumniem z Ariadną ttrzeba porozmawiać dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A kiey pojawia się Ariadna?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Przeczytaj notatkę, którą ci zostawiła w schowku Krzyża w X-16 to będziesz wiedział gdzie jej szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ariadnę znalazłem tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Co należy zrobić z PDA Kreta? W DMX się szło prosto do niego z nim. Może fakt, że wybiłem całą bazę wojskową powoduje brak ciągu dalszego (tj. po oddaniu go wojskowemu). S! Edytowane 7 Lutego 2016 przez R4KET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jak już je masz to po prostu oddaj je Kretowi. A jeśli nie masz to procedura jest taka: Idziesz do tunelu po PDA Po zabraniu PDA spawnuje się oddział specnazu Poddajesz się i rozmawiasz z dowódcą Dochodzicie do porozumienia że oddda ci PDA jak przyniesiesz skrzynkę wódki Kontaktem jest Szerstiuk, wojskowy handlarz na Agropromie. Zbierasz wódkę, zanosisz Szerstiukowi, dokładasz trochę kasy, dostajesz PDA Idziesz do Kreta, oddajesz PDA, dostajesz namiar na schowek w tunelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 1 minutę temu, kobal napisał: Kontaktem jest Szerstiuk, wojskowy handlarz na Agropromie. Zbierasz wódkę, zanosisz Szerstiukowi, dokładasz trochę kasy, dostajesz PDA Czy ta postać się pojawia wraz z wojskowymi czy jest to jakiś pechowiec, którego załatwiłem w bazie? Z uwagi na ilość ciał ciężko mi to stwierdzić. S! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Handlarz Szerstiuk stoi zawsze przez cały dzień przy słupie wysokiego napięcia, po lewej stronie drogi na bazę wojskową. Przed rozbitym helikopterem a za BTRem. W nocy idzie na bazę wojskową. Jest czerwony ale można z nim pogadać, chyba że zaczniesz przy nim strzelać do żołnierzy. Wtedy zrobi się naprawdę wrogi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mam pytanie na Zzatonie podczas rozbrajania miny gostek ciągle mi gine mimo wykonywania poprawnie zadania co mogę robić żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 18 minut temu, anatol napisał: Mam pytanie na Zzatonie podczas rozbrajania miny gostek ciągle mi gine mimo wykonywania poprawnie zadania co mogę robić żle. Może film pomoże: Ogladaj od 37 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Musisz się spieszyć.Tam jest limit czasowy też. W końcu ile można stać na minie. Nie baw się w oprawianie zabitych mutantów, czy też przeszukiwanie zwłok bandytów tylko od razu wracaj do Geni i kontynuuj rozbrajanie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie oprawiam mutków zabijam po kolei robie co tochę zapisy ale i tak ginie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi