kobal Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Rób to szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 9 minut temu, kobal napisał: Rób to szybciej Spróbóję ale i tak chyba szybko robię zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 9 godzin temu, anatol napisał: Nie oprawiam mutków zabijam po kolei robie co tochę zapisy ale i tak ginie . Moim zdaniem może chodzić właśnie o te zapisy Gdy robiłem to zdanie i co chwila robiłem zapisy to Gieńka ginął od wybuchu. Zmieniłem taktykę... zrobiłem tylko jeden zapis po szczurach a potem robiłem zdanie do końca bez zapisów i się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 42 minuty temu, kazik napisał: Moim zdaniem może chodzić właśnie o te zapisy Gdy robiłem to zdanie i co chwila robiłem zapisy to Gieńka ginął od wybuchu. Zmieniłem taktykę... zrobiłem tylko jeden zapis po szczurach a potem robiłem zdanie do końca bez zapisów i się udało Dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja rozbroiłem te miny zanim miałem spotkać tam Gienię, ponieważ szukałem go a nie miałem o nim infa i rozbrajałem je własnym ciałem biegając po nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ok http://przeklej.org/file/VCGkYh/20.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) ale powinien być jeszcze drugi plik o takiej samej nazwie ale z rozszerzeniem sav Edytowane 12 Lutego 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 http://przeklej.org/file/nLeoYO/piotrek.autosave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Chyba się udało.. https://yadi.sk/d/FmxFzp5KokZHz Wrzuciłem Ci na mojego Yanka namiary na pliki save. Gieńka obroniony Zagadaj z nim na temat kodu do drzwi w anomalii "Żelazny Las" Mała uwaga.. Na tym etpie gry powinieneś mieć "Miotacz Ognia" - do zdobycia u Wkręta na Magazynach Wojskowych. Na Szczury Psy Pseudogiganty Chimery Poltergeisty jest IDEALNY. p.s. Sorry ale musiałem wydać trochę Twojej Kasy za to masz: DUŻO więcej amo do Shotguna "Drozd" - jak dla mnie najlepszy w całej Zonie do rozwałki wszelkich mutków. Kilka nowych broni (których używam) oraz nowy telport z każdego miejsca Zony na Zaton p.s2. Grałem trochę na Twoim sejwie żeby (być może się udało) rozwiązać problem i doszedłem do wniosku że pomimo dążenia do wspólnego celu każdy z Nas Stalkerów odkrywa Zonę w niepotarzany dla innych sposób np: wygląd Twojej Zony jest całkiem inny (graficznie) niż mój.. Następnym razem jak zagram w Soljankę OP-2 ( a zrobię to na pewno) to na podstawie Twojego sejwa.. Oczywiście będę grał od początku p.s3: Skoro nie miałeś miotacza ognia to musiałem zużyć wiecej niż trochę amo do Twojego "Miniguna" Edytowane 13 Lutego 2016 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Po uzupełnienie amunicji proponuję udać się do domku koło dźwigów na Zatonie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 5 godzin temu, kazik napisał: Chyba się udało.. https://yadi.sk/d/FmxFzp5KokZHz Wrzuciłem Ci na mojego Yanka namiary na pliki save. Gieńka obroniony Zagadaj z nim na temat kodu do drzwi w anomalii "Żelazny Las" Mała uwaga.. Na tym etpie gry powinieneś mieć "Miotacz Ognia" - do zdobycia u Wkręta na Magazynach Wojskowych. Na Szczury Psy Pseudogiganty Chimery Poltergeisty jest IDEALNY. p.s. Sorry ale musiałem wydać trochę Twojej Kasy za to masz: DUŻO więcej amo do Shotguna "Drozd" - jak dla mnie najlepszy w całej Zonie do rozwałki wszelkich mutków. Kilka nowych broni (których używam) oraz nowy telport z każdego miejsca Zony na Zaton p.s2. Grałem trochę na Twoim sejwie żeby (być może się udało) rozwiązać problem i doszedłem do wniosku że pomimo dążenia do wspólnego celu każdy z Nas Stalkerów odkrywa Zonę w niepotarzany dla innych sposób np: wygląd Twojej Zony jest całkiem inny (graficznie) niż mój.. Następnym razem jak zagram w Soljankę OP-2 ( a zrobię to na pewno) to na podstawie Twojego sejwa.. Oczywiście będę grał od początku p.s3: Soro nie miałeś miotacza ognia to musiałem zużyć wiecej niż trochę amo do Twojego "Miniguna" Dzieki serdeczne z pomoc a miotacz ognia mam w schowkach w Barze.Wcześniej nie mialem większych problemów w grze tyklo te jeden kwest był taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Wiem że można sobie poradzić bez miotacza ale jak dla mnie na lokacjach Wschodnia Prypeć, Jupiter czy Zaton, miotacz jest niezbędny. Mutki atakują bardzo często i dużymi stadami. Pamiętaj też o zbrojowni o której wyżej wspominał @apg2312 I już na koniec: Podczas przechodzenia przez Podziemia Prypeci warto sprawdzać schowki na kontenerach bo jednym z nich jest plecak w który można znaleźć to cudo: Niesamowita broń w misjach snajperskich rewelacja! Niedawno męczyłem się z misją snajperską "Przerwać spotkanie..." Bez tej broni nie wiem czy bym sobie poradził... Jeśli chcesz szukaj jej w Podziemiach Prypeci. Edytowane 14 Lutego 2016 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 12 minut temu, kazik napisał: Wiem że można sobie poradzić bez miotacza ale jak dla mnie na lokacjach Wschodnia Prypeć, Jupiter czy Zaton, miotacz jest niezbędny. Za żadnego "hardkor playera" się nie uważam/nie jestem, jednak w OP-2 BARDZO RZADKO używałem miotacza (notabene jego skuteczność jest moim zdaniem odrobinę przesadzona). Najczęściej wolałem słuchać "cichego śpiewu Drozda".... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Cytat Niesamowita broń w misjach snajperskich rewelacja! Niedawno męczyłem się z misją snajperską "Przerwać spotkanie..." Bez tej broni nie wiem czy bym sobie poradził... Jeśli chcesz szukaj jej w Podziemiach Prypeci. Jak dla mnie to i tak snajperka Fenira jest o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) @Anton Gorodecki Zgadzam się co do Drozda jest THE BEST jeśli chodzi o shotguny. 1 godzinę temu, carlopapa napisał: Jak dla mnie to i tak snajperka Fenira jest o niebo lepsza. Co do snajperki Fenrira nie jestem pewien ale dopiero wczoraj zobaczyłem go na Skadowsku i chyba nie widziałem jeszcze takiej broni czyli wszystko przede mną Edytowane 13 Lutego 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Cytat Co do snajperki Fenrira nie jestem pewien ale dopiero wczoraj zobaczyłem go na Skadowsku i chyba nie widziałem jeszcze takiej broni czyli wszystko przede mną Zdobędziesz ją dopiero jak wykonasz dla niego wszystkie jego questy i na końcu go ??????????????????????????? nie będę psuł ci fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) 17 godzin temu, carlopapa napisał: Zdobędziesz ją dopiero jak wykonasz dla niego wszystkie jego questy i na końcu go ??????????????????????????? nie będę psuł ci fabuły. No to nabrałem smaku p.s. dotyczy posta poniżej: @Anton Gorodecki część posta przeniesiona do Porady od graczy dla graczy. Edytowane 14 Lutego 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Następne pytanko: w zadaniu na kryształowe czaszki jestem na Bagnie wszedłem szukać handlarza do kamtorku i nie moge znaleść imformacji o Susłowie powiedzcie mi czegoi mam szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Tu musisz wejść na ten regałek: tam chyba będzie teleport i odnajdziesz martwego Susłowa: tylko nie pamiętam czy trzeba z kimś pogadać, aby skrypty zaskoczyły i pojawiły się teleporty. Tu masz poradnik z którego korzystałem podczas przechodzenia moda: http://bar-stalk.forum2x2.com/t341-topic Edytowane 15 Lutego 2016 przez carlopapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Musisz się dostać do kantorka. Tam gdzie siedział handlarz w Clear Sky. Jak będziesz w środku to dostaniesz smsa. Potem teleport na regale, zwłoki Susłowa i znowu smsy. Teleport na zewnątrz. Patrz tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 12 godzin temu, kobal napisał: Musisz się dostać do kantorka. Tam gdzie siedział handlarz w Clear Sky. Jak będziesz w środku to dostaniesz smsa. Potem teleport na regale, zwłoki Susłowa i znowu smsy. Teleport na zewnątrz. Patrz tutaj Dziekii za pomoc byłem wczoraj na półce 3 razy dzisiaksię udało tylko tzreba wyczuć miejsce w którym zaskoczu skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zapomniałem Cień Monolitu ze mną nie chce rozmawiać. warunki spełniłem na CEA2 byłem Medalion mam gzrzechotkę i plazmową gąsienicę mam co może być przyczyną.Chodzi o ten problem@Anton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak masz medalion to oddaj go właścicielowi. Najpierw pokaż go Górnikowi a potem odnieś Doktorowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Przepraszam chodziło mi o zadanie na poszukiwanie sejfu w Labiryncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 @anatol opisz dokładnie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi