Zigi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W laboratorium (tym pod Doliną Mroku) po wejściu do pomieszczenia z dokumentami dla Sidorowicza drzwi zatrzaskują się na amen. Nie otwierają się nawet po zabraniu dokumentów, a wyświetla się "coś (lub ktoś nie pamiętam dokładnie) podtrzymuje drzwi" a drugie coś to brak filmików przerywnikowych. Wersja gry: 1.0006 Język: polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wrzuć screena z tej sytuacji. Grasz w podstawkę, czy jakiegoś moda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Teraz moda, ale gdy skończę wstawie screeny. A błąd ten miałem w podstawce (zanim zacząłem wgrywać jakiekolwiek mody). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A tam przypadkiem nie trzeba zabić takiego niewidocznego mutanta, żeby drzwi otworzyły się? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dokładnie, najpierw trzeba zabić ognistego poltergeista. Potem wziąć dokumenty. Wtedy jest przerywnik filmowy, potem po ocknięciu się Striełoka słychać rozmowy wojskowych w eterze. Drzwi w labie są otwarte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) W takim razie przepraszam Was. Po prostu nie nawalałem poltergeista. I dziękuję za pomoc. Nawet nie próbowałem go zabić :( . Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez WujekJar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi