Mnieciu Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Procesor gicior, ale karta graficzna to trochę grat. Pograsz, ale nie poszalejesz. Ciut gorsza od mojej 750Ti, ale po co taki procesor do takiej karty. Nie lepiej było i5+mocniejsza grafika? Chyba, że jeszcze do pracy używasz jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dziękuję. I jeszcze poproszę cenę zakupu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @Anton Gorodecki Cena po to żebyś mi powiedział , że popełniłem błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @Anton Gorodecki ~3,5k w komputroniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie @Nieaktywny. Sam wiesz że mam rację. Ale czymś musiałeś się kierować przy kupnie laptopa, być może mobilność tego urządzenia jest ci niezbędna np. w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kupując laptopa jest większa wygoda niż przy stacjonarce. Używasz laptopa gdzie chcesz , jak chcesz to nawet do telewizora podłączysz i pograsz jak na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Rozumiem i dziękuję za odpowiedz. Czepiać się nie chciałem, wybacz jeśli tak to odebrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tak to trochę odebrałem , ale spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @Nieaktywny ja tam zagorzałym wrogiem laptopów jestem. Rozmiar ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 23 - 25 cali monitor, łatwa wymiana podzespołów, ... - laptop mi tego nie da, potwierdzam opinię Mniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi