WojownikAdanosa Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Czy jak ucieknę z tej zasadzki i pójdę w tunel to żołnierze faktycznie wysadzą agroprom(jak straszą) albo coś się zepsuje ? Jak byłem w tunelu, chciałem zebrać skarb i nigdzie nie widzę tych monet artefakty są , kopacze są , monet nie ma. Mogę podesłać save jak ktoś chce sprawdzić... albo ja po porostu nie widzę ;( Edytowane 19 Maja 2016 przez WojownikAdanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki za szybką odpowiedź apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Skarb Łysego jest w Pieczarze a nie w tunelu. Żołnierze niczego nie wysadzą oprócz zrobienia z ciebie sita. Choć podobno byli gieroje, którzy to przeżyli. Po prostu grzecznie wyjdź z tunelu ze schowaną bronią i porozmawiaj z dowódcą. Reszta sama się wyjaśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Nazwy mi się pomyliły ... ta chodziło mi o pieczarę, a nie o tunel :( (nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ). Ja zrobiłem ciekawszy myk kobal'u , tam gdzie jest to pda jest też wejście do pieczary, uciekłem tam i przy okazji zrobiłem misje. Wyszedłem na wysypisku , co prawda nadal czekają na agropormie ale jak wejdę głównym wejściem, może dam rade ich zabić, a tak to od razu ginąłem. Moja pieczara, odrobinę się różniła od tej na filmiku ,ale skarb był w tym samym miejscu , czy to co robiłeś podczas 1 pobytu w pieczarze (ten lek od doktora) np rozwalanie skrzynek itp ma znaczenie jak wejdziesz pod raz 2 ? Gram na przedostatnim poziomie trudności wersja 2.09 (rekomendowana) . Edytowane 19 Maja 2016 przez WojownikAdanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Odnośnie twojego rozwiązania zadania na PDA Kreta, to właściwym sposobem jest wyjście z tunelu z rękami w górze. Uciekając znacząco skróciłeś sobie ten quest, ale nie sądzę by były z tego jakieś konsekwencje. To tylko małe zadanie poboczne. Oczywiście, skoro mówisz, że ciągle tam stoją, można wrócić do Pieczary, skorzystać z przejścia na Agroprom ( to przy obozie Górnika ) i wyjść z tunelu tak jak twórcy moda nakazali. Oddać PDA żołnierzom i dalej jak tam skrypty karzą. Rozbijanie skrzynek w Pieczarze i gdziekolwiek indziej nie ma żadnego znaczenia a nawet jest zalecane. To dobry sposób na uzupełnienie wyposażenia, z którym na początku gry jest bardzo krucho. Natomiast wszelkie przedmioty questowe spawnują się dopiero po aktywowaniu odpowiedniego zadania i zawsze są w plecakach. Oczywiście, jak raz opróżnisz daną skrzynkę to nie licz, że później coś jeszcze w niej znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi