oloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kalendarz na Styczeń 2011 roku...świetna praca autorstwa Oloo Składamy życzenia Szczęśliwego Nowego Roku w imieniu Bałwanka z Zony...dla Gości i Użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wielkie dzięki już stoi na pulpicie. Mała prośba..możesz zrobić odwrotnie tak by kalendarz był na dole a logo na górze. Odległości od ramki na moim HD 1920x1080 są super. Dla Ciebie również wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki zawsze u góry mam ikony gier i dlatego chciałem na dole...już powędrował na pulpit kolejny kalendarz oloo. Nie wiem skąd wydobyłeś to tło ale jest doskonałe. Punkt reputacji dla naszego grafika.....Wrzucić trzeba na portal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mamy kalendarz na styczeń, jeszcze tylko 11 kalendarzy do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Rewelacja, jak zwykle zresztą... Już stoi na pulpicie, na razie w pracy. W domu wieczorkiem... I tylko nie mogę się zdecydować, który obrazek... ten bałwan jest rozbrajający, ale rozdzielczość trochę za słaba, więc chyba kalendarz... Ja rozumiem, że jesteś chory ale... nie dałoby się tego bałwana w większej rozdziałce i na standardowy format? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Bałwana znalazłem tylko takiego, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Doobra, już sobie przyciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Oloo kiedy następny świetny kalendarz forum na miesiąc luty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A już daję...chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ym... na pierwszym kalendarzu są ślady samochodu. Z kąd już nie wiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi