dopyl Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Grając w Czyste Niebo ,będąc w Instytucie badawczym Jantar zauwarzyłem że zombi wchodzą w anomalie wzlatują kilkanaście metrów w górę a ich ciała są rozrywane . Wydaje mi się ze wylatuje z nich wtedy część kręgosłu wraz z żebrami gdyż grając wcześniej nie było w tym miejscu tego obiektu a grając teraz znalazłem kilka z nich porozrzucanych wokół instytutu.Chce wiedzieć czy ktoś z was zauważył to zjawisko a mianowicie tą część ciała pojawiającą się nagle w miejscu w którym wcześniej jej nie było ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ja widziałem takie coś w soljance i nie tylko bo w tajnych ścieżkach też coś takiego było.Jeśli to to o co ci chodzi.Jeśli mutant wejdzie w anomalie Karuzelę bodajże to wyrzuca go kilka metrów w górę , kręci się i po paru sekundach jest rozrywany na strzępy.Na ziemi zostaje cos jak obdarty z ciała szkielet.Oczywiście nic nie można podnieść a szkielet po jakimś czasie znika.Nawet mam gdzieś screena jak pseudopies sie tak kreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Dzięki kobal.Zastanawiałem się czy ten kręgosłup jest poprostu zwykłym obiektem takim jak np.lodówka który jest w niezmiennym miejscu przez całą gre i nieda się go wygenerować czy też takim (można powiedzieć,,interaktywnym")który jest tworzony w wyniku poczynań sztucznej inteligencji.Dzięki tobie już wiem Wiesz może czy to zjawisko występuje w normalnej wersji gry ? Mam Random moda i właśnie on może być tego efektem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Miałem podobny przypadek grając w priboj story. Pięciu powinnościowców z posterunku na wysypisku weszło w anomalje a ich ciała zostały rozerwane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Wiesz może czy to zjawisko występuje w normalnej wersji gry ? Mam Random moda i właśnie on może być tego efektem. Oj kiedy ja grałem w normalną wersję Nie pamiętam po prostu ale skoro występuje w modach do SoC to Random Mod nie ma z tym nic raczej wspólnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Tak myslę że to zjawisko wystepuje jeszcze w SoC coś mi świta że widziałem jeszcze na wysypisku jak anomalja unosiła w powietrze psa i go rozrywała, dokładnie nie pamietam bo w czysego SoC grałem bardzo dawno temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ja z zombie miałem coś takiego że jeden wlazł mi do Sacharowa i nie mogłem go wydostac a potem grałem od Agropromu :( a z ''trampoliną'' bo tak sie to nazywa to mi też piesy latały razem ze mną :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 takie coś jak się nie mylę też jest w stalker cień czarnobyla i tak jak ktoś wyżej napisał było obdarte ze skóry i u mnie to była klatka piersiowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Nawet z nami sie tak dzieje jak wejdziemy w ta anomalie. Jak nie zdazycie uswiadczyc tego widoku polecam np. wejsc w trybie widoku z trzeciej osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts