czernobyl10 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tak jak w temacie, z jaką bronią najczęściej chodzicie po zonie: 70-80% gry to AK74. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja najczęściej używam Wintorez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Widze że reszta stalkerów walczy pięścmi,ewentualnie bronią ręczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja często zmienam broń główną ale po dłuższym zastanowieniu to chuba najczęściej używam Wintoreza.Jedynie broń dodatkowa przez większość gry jest ta sama i jest to SIG SAUER P220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja tam używam SVD lub TRS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja uwielbiam Wałka, jest cichy, ma niezłą optykę i p/panc zabijam wszystko lekką ręką, łacznie z bibliotekarzami. Jak dla mnie nie ma lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A ja lubię brytyjską L i do tego SVD ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Na mutanty PKM...na połamańce Gauss...na resztę bractwa Wał z optyką. Ale najczęściej już po zdobyciu Wintorez z optyką x8... i przerobiony AK Streloka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Na mutanty PKM...na połamańce Gauss...na resztę bractwa Wał z optyką. Ale najczęściej już po zdobyciu Wintorez z optyką x8... i przerobiony AK Streloka. AK Streloka 100% Broken jak to możliwe , jak ty go naprawiłeś ? A i moja broń to Bulldog 6 , Tunder S14 z laserem i optyka , guss jako klucz , SVUmk2 i Desert Eagle Freemana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 AK Striełoka się nie naprawia, ale wymienia u Adrenaliny na pełnosprawny, oczywiście nie za darmo... Trzeba czytać dialogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Podsumowując narazie większość używa broni pochodzenia rosyjskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 AK Streloka 100% Broken jak to możliwe , jak ty go naprawiłeś ? Dokładnie tak, jak napisał Trurl3..wymienia Adrenalina na Agropromie. Jest tylko jedno uzupełnienie...jeżeli wejdziesz w ten dialog i nie masz przy sobie starego karabinka + 30.000 to dialog nigdy więcej już się nie powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Grafiki znalezione w Google , nie znam nazw bo nie przywiązuje do tego wagi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 W terenie Wintorez i najmocniejsza dostępna śrutówka (przeważnie SPAS), tam gdzie spodziewam się dużej grupy mutantów (np. laboratoria) PKM i Wintorez. Reszta wypasionych broni kurzy się w skrzyniach. Czasem biorę którąś na krótko żeby sobie postrzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi