Anton Gorodecki Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tak, po wzięciu PDA żołnierza spałnuje się snajper. I idę o flachę że ten pierwszy już dawno umarł, a zespałnowane PDA uruchomiło skrypt i snajper po raz kolejny się pojawił. Sprawdź w ukończonych zadaniach czy masz zaliczone zadanie na archiwa dla Dimaka - tak będzie po prostu szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Tak mam ukończone zadanie na archiwa dla Dimaka. Teraz moje pytanko. Biorąc PDA z tego snajpera na kordonie dostałem tylko zadanie na znalezienie Fenrira. Czy nie powinien jeszcze przyjść sms od kotobehemota? W barze ciagle go nie ma. A w zadaniu na Fenrira trzeba się od kogoś dowiedzieć coś o nim, ale od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Najpierw udasz się do Wieprza Dzika - od da ci zadanie na schowek w Kamazie. Po wykonaniu tego zadania na zapleczu pojawi się Kotobehemot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wieprz nie ma mi nic do powiedzenia :/ W ogóle on pojawił się bardzo bardzo późno w grze, zaraz przed pójściem do martwego miasta gdy miałem mu wykonać zadanie na zabicie mięsacza. Stoi ciągle na wysypisku przed wejściem na kordon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wieprz Dzik jest przywódcą Bandytów w Dolinie Mroku - do niego masz się udać. --- Dzik, nie Wieprz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 To jest Dzik Wieprz jest kimś innym zupełnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Idź do tej świni bandyckiej porozmawiać i napisz czy dał zadanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Okej dostałem zadanko. Gra kręci się dalej Dzieki Anton jesteś niezastąpiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi