kondotier Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wczoraj 3.09 - Przy próbie wejścia na forum, dostałem taki "ekran powitalny Dopiero za którymś razem, dostałem ekran forum. Komunikat jest prawdziwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Zajrzyj: https://support.mozilla.org/pl/kb/rozwiazywanie-problemow-z-rozszerzeniami-i-motywam U mnie takie wariacje pojawiały się dwukrotnie - raz była to CHYBA nieaktualna wersja FF, drugi - bałagan w dodatkach, tak jak napisano na ww. stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Przeglądarka zainstalowana niecałe dwa tygodnie temu z najnowszym patchem i zgodą na autoaktualizację. Blokad prawie nie dawałem, tylko na reklamy. No i od wczorajszego poprawnego uruchomienia, nie ma powtórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Wczoraj była wprowadzane drobne zmiany w konfiguracji. Przez kilka sekund niebyły załadowane certyfikaty - musiałeś trafić na ten moment. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi