de Vries Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Witam Po otrzymaniu od Witaminy złotej sztabki i wyłącznika teleportu,dostaję info że teleport wyłączony. Ale on dalej działa i nie pozwala przejść.Zakładam że to ten u góry schodów przy wejściu do warlabu.Ma ktoś pojęcie o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 A gdzie masz iść ..czy nie przypadkiem na górę do Klonowa.? Jeżeli tak to nie tam, tylko drabiną w szybie windy na górne piętro...zobaczysz uchylone drzwi windy na wyższym piętrze. To wchodzenie do tych drzwi zawsze zjada mi nerwy ,bo spadam na dół.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Z tego co pamiętam , ten teleport na schodach, można wyłączyć z drugiej strony, od Generatorów. To przejście na górze schodów prowadzi właśnie na Generatory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de Vries Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 A niechto zobaczyłem pierwszy teleport z brzegu i dalej klapki na oczach.Dzięki bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Nie Ty pierwszy..ja zanim znalazłem ten chory teleport zrobiłem nieskończoną liczbę wycieczek po WarLabie, bo szukać można wszędzie, ale nie w windzie. Plus sytuacji był taki, że poznałem pomieszczenia Lab. na pamięć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Ja pozwiedzałem Warlab dokładnie za pierwszym razem i wiedziałem o co chodzi:). Buszowanie i jeszcze raz buszowanie Panowie i Panie Stalker to gra dla pionierów A nie zwykła strzelanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts