Waffen Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 4 godziny temu, Quiks napisał: Ukryj zawartość Z tym łączeniem, cóż w takim razie mówi się trudno a szkoda. tak by wyglądało lepiej niż te które są , i te przyciemnione narożniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Więc będzie AA2 styl, jakoś teraz dopiero zauważyłem że obecny HUD nie pasuje do "otoczenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Krótko, dodać do Hybrid'a ów dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 42 minuty temu, Junx napisał: Krótko, dodać do Hybrid'a ów dodatek? Ja bym go z chęcią zobaczył w nowej wersji. Dodaje sporo nowych opcji. A jak ktoś tego nie chce to można go (prawie) całkowicie wyłączyć bez usuwania, więc jak najbardziej możesz go dodać. Bynajmniej takie jest moje zdanie. Krótko i na temat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 15 minut temu, EGZOdaw napisał: (...) zobaczył w nowej wersji. Dodaje sporo nowych opcji. Dostosuje najnowszą wersję do Hybrid'a i przetłumacze nowe opcje, już dawno mam chęć na tego moda, ale już nie chciałem mieszać w wersji pod 1.4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Czy mod gryzie sie z Weapongulash? Jeżeli mam gulasza, to nici z moda? Edytowane 18 Lipca 2018 przez mujo70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Mod crashuje przy zakładaniu masek lub kombinezonów z maskami jeśli jest zainstalowany Outfit addon wraz AO 3.1. Natomiast z samym Arsenalem działa świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi